Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Estimere det Totale Sukkerindhold

Emballerede og forarbejdede fødevarer, der smager godt, fordi de typisk indeholder store mængder tilsat sukker og andre usunde ingredienser. Sukker findes i de fleste fødevarer, men den samlede mængde sukker, der ikke kan klare uden at læse den ingrediens og ernæring etiketter omhyggeligt. Dette er fordi de fleste fødevareproducenter at bruge flere typer af forarbejdede sukker og naturlige sødemidler i deres produkter. Det er vigtigt at være opmærksom på nogenlunde, hvor meget sukker du spiser, som disse tomme kalorier kan tilføje op hurtigt.

1

Se for tilsat sukker, i alle dens forskellige former, i ingredienser label. Disse omfatter bord sukker, invert sukker, råsukker, brun sukker, melasse, saccharose, sirup, malt, sirup, rørsukker-krystaller og rørsukker. Alle disse ingredienser tilføje til indholdet af sukker en emballerede fødevarer.

2

Check for forarbejdede sukker ingredienser, som hurtigt hæve blodsukkeret. Disse omfatter majs sirup, majs sødemiddel, glukose, dextrose, laktose, maltose, fructose, krystallinsk fructose, high-fructose corn syrup og fordampet sukkerrør juice. Nogle fødevarer, der indeholder mere end én af disse ingredienser.

3

Identificere naturlige sukkerarter. Selv om disse sødestoffer er sundere alternativer, fordi de også indeholder flere næringsstoffer, de også indeholder sukker, der har en lignende virkning på din krop som tabel sukker. Naturlige sødestoffer omfatter agave nektar, honning, ahorn sirup og frugtsaft, koncentreret.

4

Læs fødevarer mærket for at se, hvor tilsat sukker, og sukker erstatninger er angivet. Ingredienser, der er angivet med vægt, med de mest udbredte ingredienser i produktet på toppen. Derfor, hvis sukker eller sødestof, er nær toppen af listen, der er en stor mængde, der er tilsat fødevarer.

5

Tjek næringsdeklarationen til at estimere mængden af sukker per portion, samt hvor meget en enkelt servering. De fleste produkter beskrive en enkelt tjener som 1 kop eller 8 ounces, medmindre det sælges som en enkelt servering, som med en pose chips. Bemærk, at hvis du spiser mere end den vejledende portionsstørrelse, du vil være at spise en større mængde af sukker.

Tip

  • Nogle fedtfattige fødevarer kan være højere i tilsat sukker for at holde maden appetitligt med mindre fedt. Det er vigtigt at kontrollere sukker mængder, selv på produkter, der er mærket "kan" eller "fedt-fri." Du kan få flere kalorier, end du tror.

Advarsel

  • At spise overskydende sukker kan øge din risiko for højt kolesteroltal, fedme, diabetes og hjertesygdomme. American Heart Association anbefaler, at de fleste voksne bør få kun 6 til 9 teskefulde af den samlede sukker per dag. Men de fleste Amerikanere langt overstige dette råd, og få mere end 22 teskefulde en dag.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære