Sund Kost >> Ernæring

Enzymer i Hvedegræs

Hvedegræs er en bred vifte af græs, meget gerne, byg, havre og rug, græs, der almindeligvis vokser i områder over hele Nordamerika. Hvedegræs spirer fra hvede bær, og så er høstet, og enten klemmes og "juiced", mens frisk eller tørret og malet til supplerende pulvere. Hvedegræs juice og kosttilskud er nærende på grund af deres høje vitamin -, mineral -, aminosyre-og enzym indhold. Din krop har brug for enzymer til at nedbryde maden ind i forbindelser, der er let absorberes. Som et resultat, hvedegræs kosttilskud kan hjælpe med fordøjelsen og hjælper din krop til at tilegne sig næringsstoffer mere effektivt. Spørg din læge om vigtigheden af enzymer til din sundhed.

Næringsstoffer i Hvedegræs

Hvedegræs indeholder et bredt spektrum af vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer, ifølge "The New Encyclopedia af Vitaminer, Mineraler, Kosttilskud og Urter." For eksempel, hvedegræs er rig på vitamin C og E, forskellige B-vitaminer, magnesium og klorofyl. Hvedegræs er også en god kilde til mange aminosyrer, som er byggestenene i protein, og fordøjelses enzymer, der er nødvendige for at nedbryde kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Mennesker kan ikke fordøje rå hvedegræs, så det skal først være juiced af en særlig enhed eller pulveriseret til et fint pulver.

Amylase

Amylase er et fordøjelsesfremmende enzym, der reducerer kulhydrater til simple sukkerarter som glukose. Glukose er den primære blodsukker, som din krop, især din hjerne bruger til energi. Kulhydrater omfatter simple sukkerarter som saccharose, eller fælles tabel sukker, og fructose, der er det vigtigste sukker i frugt. Komplekse kulhydrater såsom stivelse, der også kræver amylase at blive reduceret til brugbare molekyler glukose. Dine spytkirtler og bugspytkirtlen producere amylase, selvom enzym produktion ofte mindskes med alderen, i henhold til "Fysiologi: Energi -, Ernærings -, og Menneskelig Præstation." Den amylase indhold i hvedegræs, som varierer afhængig af vækstbetingelser, kan være nyttigt med kulhydrat metabolisme.

Protease

Protease er et fordøjelsesfremmende enzym, der nedbryder protein til aminosyrer, som så kan genbruges af din krop, og bruges til at bygge forskellige proteiner, som dem der findes i muskler og hår. Din krop har også brug for protein til produktion af hormoner, antistoffer og andre enzymer. Den protease, der findes i hvedegræs varierer afhængigt af vækstbetingelser og høst gange, men det kan hjælpe dig med at fordøje protein-rige fødevarer som kød, mejeriprodukter og bønner. Drikke hvedegræs juice eller tage kosttilskud med eller lige før måltiderne er en logisk strategi, hvis du ønsker at drage fordel af dets enzym-aktivitet.

Lipase

Lipase er den tredje type af fordøjelsesfremmende enzym, der findes i hvedegræs i varierende mængder. Din krop har brug for lipase til at nedbryde fedtstoffer i fedtsyrer, som omfatter mættet, flerumættede og enkeltumættet typer. Lipase er normalt fremstillet i din bugspytkirtel og nogle andre væv. Fordøjelsen af fedt starter i dit tyndtarmen og er også hjulpet af udgivelsen af galde fra din galdeblære. Hvedegræs er bedst høstes ved "fugning fase," hvilket er, når planten når sin top ernæringsmæssige værdi. Efter denne fase, koncentrationer af vitaminer og enzymer faldet betydeligt, efter bogen "Principper og Praksis for Fysioterapi: Moderne urtemedicin."

Om Forfatteren

Sirah Dubois er i øjeblikket en Ph.d. - studerende på fødevarevidenskab efter at have afsluttet sin master grad i ernæring ved University of Alberta. Hun har arbejdet i privat praksis som en diætist i Edmonton, Canada og hendes kost-relaterede artikler har optrådt i Edmonton Journal avis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære