Sund Kost >> Sunde Måltider

Energi Fødevarer til Børn

Kalorier er enheder af energi, der findes i fødevarer, men ikke alle kalorie-tætte fødevarer, der har samme arsenal af potentiel energi i deres kalorieindhold belastning. Fødevarer som slik eller chips indeholder tomme kalorier, som ikke giver den ekstra energi ydelser af vitaminer og mineraler, som næringsstof-rige fødevarer. For at holde kids' energi niveauer op, ikke kun at se på kalorier, men også på den samlede ernæringsmæssige indhold af snacks. Dette vil holde kids yder deres bedste.

Trail Mix

Campister ofte nyde denne kombination af nødder, rosiner, solsikkekerner og tørret frugt-og ikke blot på grund af navnet. Hver 350-kalorie halv-cup servering af trail mix pakker i en dosis af E-vitamin, antioxidanter og proteiner. Protein i nødder er fordøjet langsomt og giver børnene til at opretholde energi-niveauer i længere perioder af tid. At blande en bred vifte af nødder, såsom valnødder, i en servering af trail mix giver den ekstra fordel af ekstra omega-3 fedtsyrer, som øger fokus og beskytte mod hjertesygdomme, fordi disse nødder har en tendens til at have mere essentielle fedtsyrer end peanuts alene.

Gå Bananer

Disse energirige frugter er fyldt med fibre og vitamin B-6. De er ikke kun en praktisk og transportabel snack, men bananer er alsidige nok til at blive indtaget med alt fra morgenmad smoothie til en banana split. I en undersøgelse gennemført i Spanien, og publiceret i the Public Library of Science i 2012, sportsfolk, der har indtaget bananer i stedet for glukose-laden energidrikke forud til at udøve havde den samme udnyttelse af brændstof substrater, eller energi, som de, der drak sukkerholdige sportsdrikke. Hertil kommer, at de, der forbruges bananer, der også havde et højere niveau af dopamin, og føler-god kemisk stof i hjernen, der er effektiv i at forbedre stemningen.

Say Cheese

Ost er en god kilde til protein, pakning i 5 til 9 gram per 1-ounce servering. Børn fra 3 til 8 år gamle nødt 13 til 19 gram protein per dag, omkring 34 gram er behov for mellem 9 og 13, og teenagere er nødt til at forbruge op til 52 gram per dag. Protein findes i knogler, muskler, hud og hår, og er hele tiden ved at blive brudt ned og erstattet. Protein skal være regelmæssigt indtages i kosten, da det ikke kan lagres til senere brug. Kombinationen af den rigtige slags kulhydrater, såsom frugt, med en protein-rig snack kan lide ost aids i at maksimere deres energi-niveauer, og for at opretholde en følelse af mæthed.

Yoghurt Med Müsli

Fedtfattig yoghurt med müsli er et andet protein-og kulhydrat kombination, der også packs i calcium-og probiotika. Probiotika omfatter mikroorganismer, såsom lactobacillus, at arter af levende bakterier, der kan behandle og forebygge sygdomme. Disse bakterier er allerede til stede i fordøjelsessystemet og støtte i optagelse af næringsstoffer. De bidrager også til, at immunforsvaret ved at holde de dårlige bakterier i skak. Dette giver mulighed for en bedre fungerende immunsystem, mens en bedre optagelse af næringsstoffer aids i at øge energi-niveauer.

Om Forfatteren

Sabina Anna Rebis

Dr. Sabina Anna Rebis begyndte at skrive i 2002 under hendes praktikophold på "Sytten" og "Barn" magasiner. Hendes arbejde optrådt på child.com og i "Westchester Magasin." Hun er nu en pædiatrisk bosat læge.

Foto Credits

  • BananaStock/BananaStock/Getty Images
bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære