Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Energidrikke Har Brug For Advarsler?

Som med enhver fødevare, mængden og hyppigheden du forbruge en vare sager. Energidrikke er ved at blive købt mere, med $3,2 milliarder bliver brugt på disse drikkevarer i 2006 og er en af årsagerne til at droppe sodavand salg. Drikkevarer er især populære hos unge, med 30 til 50 procent af dem, der forbruger disse drikkevarer på en ugentlig basis. En gruppe af Johns Hopkins Medicine forskere har opfordret til, at en energi drik advarsel for at hjælpe med at uddanne alle forbrugere på indhold af koffein og potentielle kardiale risiko.

Hjerte-Kar-Komplikationer

2014 undersøgelse i American Journal of Cardiology vist, at forbindelsen mellem energi drik forbrug og hjerte-kar-problemer. Den undersøgelse viste, at det stigende antal af besøg på skadestuen er direkte relateret til energi drik forbrug. Fra 2004 til 2007, mængden af skadestuebesøg relateret til energi drik forbrug mere end fordoblet til 20.000 besøg årligt. Derudover gennemgå sagde de fleste af disse hjerte-kar-komplikationer fra energidrikke, der kan henføres til den høje mængder af koffein i disse produkter.

Koffein Beløb

Koffein indholdet er ikke forpligtet til at være mærket på flasken. Bare en 16-ounce energi drik kan indeholde 5 til 500 milligram koffein, og de fleste energidrikke indeholder to portioner. Kaffe og sodavand er 80 til 150 milligram koffein og 35 mg hhv. Indtagelse af for meget koffein, har været forbundet med søvnløshed, angst, hovedpine og nervøsitet.

Forsømt Ingredienser

De fleste energidrikke indeholder ingredienser såsom taurin, guarana, L-Carnitin, ginseng og yohimbin. Problemet med disse ingredienser, er de ukendte negative samspil, der kan opstå synergi med hinanden, specifikt med koffein. En undersøgelse offentliggjort i Pædiatri erklærede, at mange energy drink ingredienser, der er forsømt og ikke reguleret. Ingredienser som ginseng, taurin og koffein er blevet vurderet individuelt for sikkerheden, men aldrig alle sammen, som de kommer i energidrikke.

Store Mængder af Sukker

American Heart Association anbefaler, at voksne spiser på de fleste, 6 til 9 teskefulde sukker per dag, afhængig af køn. Børn, der er anbefalet for at få blot 4 teskefulde af tilsat sukker per dag. I gennemsnit, en 16-ounce flaske af energi drik er mellem 34 og 60 gram sukker, eller 8,5-15 teskefulde sukker. Kronisk forbrug af sukker kan føre til sundhedsmæssige komplikationer, såsom Type 2 diabetes, fedme og dental hulrum.

Om Forfatteren

Daniel Schultz er en ph.d. - studerende i Montana State University i Fællesskabets Sundhed program. Han anser sig selv for at være en offentlig sundhed ernæringsekspert, mens du arbejder hen imod hans diætetiske certificering, der aspirerer til at ændre den sociale, økonomiske -, landbrugs -, og det politiske miljø til at fremme velvære. Han har gennemført seks en halv maraton, en fuld maraton og et århundrede cykeltur. Hans erfaring af overvindelse af fedme som en teenager, der er katalysator for hans arbejde i det offentlige sundheds-og hans tro på livsstil interventioner.

Foto Credits

  • George Doyle/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære