Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Energidrikke Gøre Fyre Steril?

Skrevet af Jodi Thornton-O ' Connell; Opdateret: 06 December, 2018

Mens man nipper til en energi drink i morgen, er et populært alternativ for dem der ikke kan lide kaffe, men den praksis er ikke nødvendigvis en god vane at komme ind. Sukker og koffein er to ingredienser i de drikkevarer, som kan have en negativ indvirkning på dit helbred. Drikkevarer kan også reducere din sædkvalitet, hvilket gør det mere vanskeligt at forestille sig.

Tip

Selv om undersøgelser har vist, at kost, der indeholder høje energidrikke kan have en negativ virkning på fertilitet, der er ingen afgørende beviser for, at energidrikke alene er den skyldige.

En Potentiel Synder: Koffein

Koffein er forbundet med høje niveauer af testosteron. Selv om det ville være naturligt at antage, at høje niveauer af hormonet skulle producere sex drev for at opnå frugtbarhed, for meget koffein kan påvirke sædkvaliteten. Undersøgelser med mere end 19.000 mænd konkluderede, at koffein fra kaffe, kakao og te ikke en negativ indvirkning på sædkvaliteten, men sæden sig lidt genetiske skader, hvilket mindsker sandsynligheden for at opnå en vellykket graviditet. De fleste energidrikke indeholder omtrent den samme mængde koffein som en kop kaffe – fra 80 til 100 mg. Men ekstra-styrke energidrikke som Rockstar Energy Shot og 5-timers Energi Ekstra Styrke indeholde 229 til 242mg.

Så Længe, Sukker

For meget sukker i din kost kan påvirke din sæd reproduktive succes. Drikkevarer som Full Throttle indeholde så meget som 58 gram sukker – næsten et halv-cup. At drikke sukkersødede drikkevarer hver dag bidrager til nedsat fertilitet, ifølge en nylig undersøgelse offentliggjort i Journal of Epidemiology. Høje niveauer af sukker i kosten forårsage forstyrrelser i kroppen, der påvirker sædceller produktivitet, især hos mænd, der indtager mere end syv sukker-sødet drikkevarer ugentligt. Sukker kan bidrage til diabetes og fedme, som igen komme med en højere sats af impotens, erektil dysfunktion, ejakulation problemer og nedsat sædkvalitet. Diabetes Rådet foreslår, at reducere sukker i kosten, vedligeholdelse kontrollerede blodsukker niveauer, forbedre din kost og erstatter det rene vand til sukker-holdige drikkevarer, såsom energidrikke.

Ikke Så Sunde Ingredienser

Ingredienserne, som er B-vitaminer, taurin og eksotiske klingende urter kan føre dig til at tro, at du gør noget godt for din krop, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Ginseng bruges til behandling af barnløshed hos mænd, men de fleste energidrikke har sådanne lave niveauer af urten, at det har nogen positiv effekt. Den anbefalede dosis for fertiliteten er omkring 2.000 mg per dag, mens energidrikke kun har omkring 5 mg af den urt. Naturforskere, som anbefaler, at urten forsigtig med at bruge det kombineret med koffein. Som guarana og ginkgo biloba, også findes i energidrikke, ginseng kan forårsage hjertebanken, dehydrering, hævelse og træthed – ingen af, der er befordrende for at undfange et barn.

Om Forfatteren

Det var naturligt for Jodi Thornton-O ' Connell for at indtaste den virkelige ejendom industri med en far og broder i forretning. Bevæbnet med en uddannelsesmæssig baggrund inden for både journalistik og fast ejendom, hendes tidligste dage i erhvervslivet i prisen udgivelse agent nyhedsbreve, mens hun var ved at lære virksomhed. Hendes ejendom baggrund, der strækker sig over mere end to årtier, og nyder at dele ud af sin viden i branchen gennem det skrevne ord på fuld tid siden 2010.

ADVERT

Mest populære