Sund Kost >> Kost

Energi Fra Donuts

Doughnuts kan være lækkert, men de helt sikkert ikke er nærende, da de får de fleste af deres kalorier fra sukker, fedt og raffinerede korn, alle i, som bør begrænses i en sund kost. Hvis du stole på donuts til morgenmad eller en hurtig " pick-me-up, du er tilbøjelige til at blive skuffet. Selv om de er høj i kalorier, og den energi de giver, vil ikke vare længe, og du vil være på udkig efter noget andet for at holde dig i gang.

Kage Doughnuts

Antallet af kalorier i en fødevare, er en måde at måle den energi du får fra den pågældende fødevare. Du vil få 226 kalorier, 12.7 gram fedt og 24.6 gram kulhydrater, herunder 8.8 gram sukker, hvis du indtager en 3 1/4-inch plain kage lagkage. Tilsæt chokolade belægning til frosting, og det går op for 303 kalorier, 16.9 gram fedt og 34.4 gram kulhydrater, herunder 17.9 gram sukker til en 3 1/2-inch lagkage. En 3 3/4-inch glaseret chokolade kage, lagkage vil sætte dig tilbage til 250 kalorier, 11.9 gram fedt og 34.4 gram kulhydrater, herunder 19.2 gram sukker.

Gær Doughnuts

Skulle du fordel af den lettere og dunbløde gær doughnuts, vil du stadig være tidskrævende en masse af de kalorier, fedt og sukker. En 3 3/4-inch glaseret gær kransediagrammer har 269 kalorier, 14.5 gram fedt og 30.7 gram kulhydrater, herunder 14.6 gram sukker. Gøre det til en 3 1/2 - 2 1/2-inch creme fyldt gær lagkage, og du vil være tidskrævende 307 kalorier, 20.8 gram fedt og 25,5 gram kulhydrater, herunder 12.4 gram sukker. Udskifte den creme fyld til gele, og den samme størrelse lagkage indeholder 289 kalorier, 15.9 gram fedt og 33.2 gram kulhydrater, herunder 17.9 gram sukker.

Type af Energi

Doughnuts er energi-tæt, hvilket betyder at de indeholder en masse kalorier per gram, på grund af deres høje fedt-og sukkerindhold. Mens de er høj i kalorier, men kun et kort burst af energi, da de indeholder hovedsageligt simple kulhydrater i form af sukker og raffineret korn. Dette betyder, at du kan hurtigt føle sig endnu mere træt, end før, du spiste, når sukker højt aftager fra disse hurtigt at fordøje kulhydrater. Du er også tilbøjelige til at finde dig selv sulten igen, fordi de ikke indeholder meget fiber og protein, som begge hjælper du føler dig fuld længere, efter at have spist.

Bedre Energi Kilder

For længerevarende energi, skal du vælge en fiber-rig morgenmad eller mellemmåltid, der indeholder fuldkorn, frugter og grøntsager, som er forbundet med protein. En hele korn korn med mælk, en engelsk muffin med peanut butter, almindelig fedtfattig yoghurt med skiver af frugt, gulerødder og snittede peberfrugter med hummus dip eller halvdelen af en kalkun sandwich på hele korn brød er alle gode kilder til langvarig energi, der ikke vil efterlade dig til at føle dig sulten lige væk.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære