Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Få Energi Tilbage, Mens du ammer

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 07 December, 2018

Ammer dit spædbarn er et sundt valg, der forsyner hende med hver af de næringsstoffer, som hun har behov for vækst og udvikling, men det bruger en masse energi. Hvis du ammer, efterlader dig følelsen træt og træg, der er mange måder at øge din energi, så du kan sygeplejerske uden at føle sig træt.

Spise Rigtigt

En kost fyldt med sunde fødevarer, der kan øge din energi ved at levere din krop med de næringsstoffer, den har brug for. Indeholder masser af protein i din kost, fordi det kan øge din energi. Tilføj magert kød, fisk, mælk, ost, nødder, frø og bælgfrugter til din daglige kost for at øge dit indtag af protein. Fødevarer med højt i fiber kan også øge din energi, fordi de fordøje langsommere end fødevarer lav i fiber. Hele hvede brød og pasta, brune ris og frugter og grøntsager er gode kilder til fiber. Spise jern-rige fødevarer samt. En jernmangel kan medføre træthed og træghed. Omfatter fisk og skaldyr, bønner, tofu, bladgrøntsager grønne grøntsager, og beriget korn i din kost for at øge dit indtag af jern.

Drikke Mere Vand

Når du ikke drikker nok vand, kan du blive dehydreret. Dehydrering dræner din energi og efterlader dig med følelsen af trætte. Du vil sikkert mærke, at du er tørstig end normalt, når du er sygepleje, og at øge mængden af vand du drikker kan hjælpe re-energize dig og slukke din tørst. Du bør sigte mod at forbruge omkring 13 kopper vand hver dag for at støtte amning, og holde dig godt hydreret, MayoClinic.com rapporter. Andre lavt kalorieindhold drikkevarer, såsom usødet koffeinfri iced te, urtete eller club soda, tæller med i din daglige væske krav.

Øvelse

Det kan synes, at få fysisk aktivitet, der vil gøre dig mere træt, men det modsatte er faktisk tilfældet. Når du passe motion ind i dit daglige liv, vil du have mere energi. En 2015 fornyet undersøgelse offentliggjort i "Klinisk Obstetrik og Gynækologi", rapporterede, at det at udøve amning hjælper med at vedligeholde og fremme et godt helbred, selvom du måske nødt til at ændre din motion rutine i henhold til lægens anbefalinger. Regelmæssig motion kan også hjælpe dig med at kaste overskydende vægt, du er stadig bærer af en graviditet. Sætte din baby i klapvognen og gå en tur, så tjek en øvelse DVD fra dit lokale bibliotek, eller gå til en cykeltur. Enhver form for fysisk aktivitet kan øge din energi og hjælpe med at bekæmpe træthed.

Søvn

Passer til mere søvn. Det kan være svært at få nok søvn, når din baby vågner op i nat for at spise, men at få mere søvn, kan hjælpe med at bekæmpe træthed og øge din energi. Tage en lur, mens din baby lur i løbet af dagen, eller gå i seng en time tidligere hver nat. Spørg en ven eller et familiemedlem til at tage sig af dit barn i en time eller to, hvis du føler dig særligt træt og drænet.

Overvejelser

Hvis du fortsætter med at føle dig træt og drænet for energi selv efter at kost og livsstil ændringer, se din læge. Næringsstoffer kan medføre træthed og din læge kan anbefale kosttilskud for at hjælpe med at øge dit indtag. Postpartum depression kan også gøre dig føle træg og et lavt energiindhold. Hvis du føler dig trist, har mistet interessen i din foretrukne aktiviteter eller har problemer med at sove, så tal med din læge om mulige behandlinger. Med hurtig behandling, kan du styre dine symptomer, som kan øge din energi.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære