Sund Kost >> Kost

Gør Auberginer Indeholder Stivelse?

Auberginer er i samme vegetabilske familie som peberfrugter, tomater og kartofler og have hud, der er enten lilla eller hvid farve. Dem med lilla hud indeholder mere af en antioxidant, anthocyanin, så de er lidt mere nærende. Mens auberginerne indeholde kulhydrater, de er et ikke-stivelsesholdige grøntsager, så de ikke giver betydelige mængder af stivelse.

Typer af Kulhydrat

Kulhydrater består af simple kulhydrater, komplekse kulhydrater. Simple kulhydrater, der består af sukker, mens de komplekse kulhydrater omfatter både stivelse og fiber. Stivelse består af et stort antal af sukkermolekyler, der er sluttet sammen og tager længere tid at fordøje end sukker, fordi disse obligationer skal brydes ved hjælp af enzymer til at vende stivelse tilbage til sukker. Fiber er ikke fordøjes, men giver nyttige funktioner, herunder at sænke din risiko for hjertesygdom, forstoppelse, diverticulitis, hæmorider og højt kolesteroltal.

Kulhydrat Indhold

En 1-cup servering af længdeenhed aubergine indeholder 4.7 gram kulhydrat, heraf 1.9 gram sukker og 2,8 gram fiber. Den store mængde af fiber i forhold til sukker, som betyder, aubergine har en minimal effekt på blodsukkeret. Fiberen vil også hjælpe med at holde dig fuld, så du spiser mindre i løbet af dagen.

Ernæring

En 1-cup servering af længdeenhed aubergine er lav i kalorier, med kun 20 kalorier. Mens aubergine ikke giver du med høje niveauer af mange vitaminer eller mineraler, indeholder 18 µg folat og 189 milligram af kalium eller 5 procent af den daglige værdi for hver af disse næringsstoffer.

Bruger

Ikke spiser rå aubergine, som det vil være meget bitter, og det også indeholder et kemisk stof kaldet solanine, der kan forstyrre din mave. Hvis du laver mad aubergine i olie, det vil opsuge en stor mængde, medmindre du salt den og trykke på nogle af dens indhold af vand på forhånd. Gryderet med aubergine sammen med tomater, løg og andre grøntsager til at lave ratatouille; bage det og kram den med hakkede grøntsager, rasp og Parmesan ost, brød og steger det og lag det med tomat sauce og ost til en aubergine Parmesan, eller bage det og puré det med citronsaft, hvidløg, olivenolie og sesamfrø til at gøre baba ghanoush, en mellemøstlig dukkert.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære