Sund Kost >> Sunde Måltider

Virkningerne af at Spise Frugt Longan

En nær slægtning af litchi, longan frugter har en bleg, gennemskinnelige kødet med en subtil og syrlig smag. For hver 100,-gram, der serverer kun indeholder 60 kalorier og kommer læsset med 3 ounce af vand, så de hjælper dig med at holde hydreret, mens stikning til en kalorie-kontrolleret kost. Longans tilbyder også en imponerende vitamin-og mineral-profil, og at spise dem, har en gavnlig effekt på dit helbred.

Forhindrer Vævsskade

Forbrugende longan frugt beskytter din væv mod skader på grund af sit C-vitamin indhold. C-Vitamin virker som en potent antioxidant, hvilket betyder, at det forhindrer giftige frie radikaler fra oxiderende dine cellemembraner, fedtstoffer og DNA. Ellers frie radikaler vil samle sig i dit system, er at skade din væv og øge din risiko for gigt og kræft. Forbrugende 100 gram af longan frugt øger din C-vitamin indtag af 84 mg. Dette giver 93 procent af den daglige C-vitamin krav for mænd og mere end hele kravet for kvinder, der er oprettet af Institute of Medicine.

Sund Hjernefunktion

Kobber i longan frugter fremmer ordentlig hjernefunktion. Du har brug for kobber til at producere noradrenalin, et kemikalie, som din hjerne celler bruger til at kommunikere. Kobber hjælper også med at opretholde en sund myelin-en kappe, der omgiver nerverne, og viser sig absolut nødvendig for en effektiv nerve funktion -- og giver din hjerne til at nedbryde andre hjernen kommunikation molekyler, herunder dopamin. En 100-grams servering af longan frugt forsyninger 169 µg kobber, eller 19 procent af dit daglige indtag henstilling, der er oprettet af Institute of Medicine.

Sundt Stofskifte

Longan frugt riboflavin indhold understøtter dit stofskifte. Den riboflavin rigelige i longans udgør en del af flavin adenin dinucleotide, et kemikalie, der er vigtige for energi-produktion. Det også hjælper med at aktivere coenzymer er nødvendige for at nedbryde fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. En servering af longans har 0.14 mg riboflavin -- 11 procent af det daglige indtag af riboflavin-anbefales til mænd og 13 procent for kvinder, der er fastsat af Institute of Medicine. Longan frugter give små mængder af niacin og thiamin, så godt, som også støtte dit stofskifte.

Servering Tips og Overvejelser

Nyd den friske longan frugter på deres egne som en snack, eller hak dem op til brug som topping til spinat eller grønkål salater. Alternativt kan du blande skiver fennikel og hakkede longan frugt i en orange juice vinaigrette, krydr med salt og peber, og fungere som en sund side parabol.

Dåse longan frugter er også let tilgængelige hos Asiatiske supermarkeder eller specialbutikker. Men dåse versioner ofte kommer pakket i sirup, der indeholder tilsat sukker. For optimal heath fordele, nå til frisk longan frugter, der ikke indeholder tilsat sukker.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • Creatas/Creatas/Getty Images
ADVERT

Mest populære