Sund Kost >> Kost

Virkningerne af at Spise Sund Frokost på Cafeteria Børn

Den Nationale Skole Frokost Program, NSLP, var oprindeligt udformet som et middel til at forbedre ernæring og beskytte sundheden af Amerikanske børn. Programmet er faldet i og ud af tjeneste, men blandt forældre og de offentlige i hele den 60-plus år siden dets oprettelse. For at imødekomme nye sundhedsmæssige problemer såsom diabetes og forhøjet blodtryk hos børn, Kongressen skabt gennemgribende forandringer effektiv i 2012, at en forbedret ernæring standarder for programmet ved at øge hele korn, frugter og grøntsager og begrænse kalorier, fedt og natrium. Disse ændringer foranlediget af en ny vision for, hvordan mad, der serveres i skolens kantine påvirker sundhed og resultater af børn i skolen.

Øget Næringsstoffer

Fordi NSLP giver en tredjedel af den Anbefalede daglige Tilførsel (ADT) af protein, calcium, jern, Vitamin A og Vitamin C, børn, der deltager i programmet, er tilbøjelige til at modtage en bred vifte af næringsstoffer. Skolen Ernæring Association påpeger, at lunches, der leveres gennem skole, madpakke give mere mejeriprodukter, frugt og grøntsager i forhold til at fyre madpakke hjemmefra. I virkeligheden, måltider, der serveres på skolen fastsat en kæmpestor syv gange flere portioner af grøntsager – en værdifuld kilde til vitaminer og andre næringsstoffer, der – ifølge en undersøgelse fra 2001 foretaget af Dr. Alice Jo Rainville på Eastern Michigan University.

Sundere Beslutninger

Skolens cafeteria miljø, der giver børn en chance for at udvide deres smag, smage på ukendte fødevarer og lære at træffe de sunde valg. Forskere på Children ' s Hospital of Philadelphia testet denne idé i 2011, spørger elementære og middle school studerende til at indberette alt, hvad de spiste frokost i cafeteriet. Når nærende fødevarer, såsom frugt, grøntsager, fuldkorn og fedtfattige mejeriprodukter blev tilbudt, børnene spiste sundt-så længe de ikke købe andre produkter, som konkurrerer med cafeteria tilbud. Med andre ord, tilgængeligheden af mindre-sund, en à la carte-retter tendens til at mindske den samlede ernæringsmæssige kvalitet af skolemad. Forskerne konkluderede, hvis sund mad i skolekantiner uden konkurrence fra junk fødevarer, så er en sund skole måltid har magt til at guide børnenes valg og forme deres spise adfærd. Omvendt, adgang til usunde fødevarer underminerer sund skole frokost valg.

Forbedret Opmærksomhed

Vigtige næringsstoffer, som skolen lunches kan styrke hjernens magt. Jern-rige valgmuligheder såsom kød og løvfyldte grønne grøntsager giver strygejern, et mineral, som er vigtigt for ilt transport og energi. Uden tilstrækkelig strygejern, børn udvikler jernmangelanæmi, en tilstand, der kan forkorte opmærksomhed i klassen. Ikke kun børn med jernmangel har svært ved at fokusere, de er også mere tilbøjelige til at blive irritabel og træt i klasseværelset.

I 2012, forskere undersøgt, hvordan andre ernæring faktorer, der kan påvirke attention-deficit/hyperactivity disorder, og indlæringsvanskeligheder. Den koreansk-baseret undersøgelse, som blev offentliggjort i "Psykiatri Forskning" viste, at børn, der forbruges i større mængder sukkerholdige, stegt og saltede fødevarer, var mere tilbøjelige til at lide af læring, opmærksomhed og adfærdsmæssige problemer. Omvendt børn, der forbruges flere grøntsager og mejeriprodukter som en del af en afbalanceret, sund kost, var mindre tilbøjelige til at udstille skole-relaterede adfærdsmæssige problemer.

Forbedret Akademikere

Selv børn, der synes godt næret kan lide af lavt niveau af underernæring, der påvirker akademiske præstationer. Denne undersøgelse, og andre, citeret af Aktion for Sunde Børn, støtter tanken om, at en sund skole frokost kan styrke de studerendes kvaliteter på længere sigt. Yderligere forskning afslørede, at fjerde klasse elever med lav-protein kost klaret sig dårligere på akademiske tests, og at jern-mangel anæmiske børn var mere tilbøjelige til at kæmpe i skolen, især i fag som ordforråd og læsning.

Om Forfatteren

Christine McKnelly er en forfatter og registreret diætist, der arbejder som hendes tilstand er koordinator for guvernørens Råd om Fitness. Hendes skriftligt har optrådt i en lang række publikationer, herunder "Encyclopedia of Arkansas Historie og Kultur," "Arkansas Demokrat-Tidende" og "mandag Undslipper" online travel magazine. I 2011, hendes fortælling essay, "Skulle Have Gået Til Annandale" placeret blandt de 10 finalister i Spring Lokale ' s internationale rejser skrivekonkurrence.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære