Sund Kost >> Kost

Virkningerne af at Spise Brownies

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 17 December 2018

En varm, klæbrig brownie lige ud af ovnen er en dekadent oplevelse, at du skal give i din kost hver gang i et stykke tid. De centrale ord, der er "gang i et stykke tid." Brownies er høj i kalorier, fedt og sukker, og disse kan have en negativ indvirkning på dit overordnede helbred, hvis du spiser dem på regelmæssig basis. Arm dig selv med alle de relevante oplysninger, og du er mere tilbøjelige til at have den nødvendige viljestyrke til at modstå brownies det meste af tiden.

Kalorier og Sukker

En brownie indeholder 112 kalorier og flere gram tilsat sukker, men det specifikke beløb, som afhænger af, hvor meget sukker, der er tilføjet til opskriften. En kost med højt tilsat sukker kan føre til huller i tænderne, lavt indtag af essentielle næringsstoffer og usund vægtøgning. Tilsat sukker kan også øge dine chancer for at udvikle hjertesygdom. Desserter og pakket bagt varer, der er blandt de bedste kilder til sukker i den gennemsnitlige person, kost, i henhold til MayoClinic.com. Begrænse dit indtag af søde sager, herunder brownies, kan hjælpe med at holde dig inden for den daglige 6-tsk grænse anbefales til kvinder og 9 tsk mænd bør begrænse sig til hver dag.

Fedt

En brownie indeholder 7 gram fedt, hvoraf 1,7 gram er mættet. Hvis du spiser en 2,000 kalorie diæt, din daglige øvre grænse af mættet fedt er 22 gram, i henhold til MayoClinic.com. Så, at en brownie ure i 8 procent af din daglige grænse. Begrænse dit indtag af mættet fedt er en smart måde at beskytte dit hjerte og holde din vægt inden for det sunde interval.

Minimal Vitaminer og Mineraler

Brownies kan levere ganske små mængder af jern, zink, folat og vitamin A, men de kan ikke betragtes som et sundt supplement til din daglige kost. Spise regelmæssigt portioner af brownies, eller andre dessert for den sags skyld, efterlader mindre plads i din kost for mere nærende fødevarer. Der kommer i vejen for din evne til at forbruge tilstrækkelige mængder af vigtige vitaminer og mineraler.

Tips og Overvejelser

Du tror måske ikke at noget så sukkerholdige ville indeholde natrium, men en brownie faktisk indeholder 82 mg. Det svarer til omkring 4 procent af 2,300 mg, bør du begrænse dig selv til hver dag for at beskytte dit hjerte og nyrer. Lav din egen brownies, og du vil være i stand til at forbedre den ernæringsmæssige værdi af behandling. Erstatte nogle eller alle af olien i en traditionel opskrift med purerede frugter som bananer, æbler eller blommer, og reducere mængden af sukker med en fjerdedel til en halv, for yderligere at øge ernæring. Fjerne salt, også. Bruge hele hvedemel for at tilføje fiber til brownies, eller rør i jorden hørfrø at tilføje hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer. Hakkede valnødder eller pekannødder vil tilføje sunde umættede fedtstoffer til din opskrift, samt forbedre smagen af brownies.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære