Sund Kost >> Kost

Virkningerne af at Spise Bananer

Bananer er fedt - og kolesterol-gratis, lavt kalorieindhold og rig på C-vitamin, kostfibre, kalium og en række antioxidant forbindelser. Herunder nærende fødevarer som bananer i din kost regelmæssigt kan hjælpe med at forhindre flere kroniske sygdomme. Der findes i hundredvis af sorter, bananer, de mest almindeligt spist frugt i Usa, med Amerikanerne forbruger omkring 26 pund af dem per person om året. Hvis du er allergisk over for latex, tale med din læge, før du spiser bananer. Bananer indeholder proteiner, der er magen til dem i latex og kan forårsage en potentielt alvorlig reaktion hos mennesker med latex-allergi.

C-Vitamin

En enkelt mellemstor banan vejer ca 126 gram indeholder 11 mg vitamin C. Dette beløb af forbrugsstoffer 15 procent af det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s anbefalede daglige tilførsel af C-vitamin for mænd og kvinder i gennemsnit 2.000 kalorier dagligt. C-Vitamin understøtter immunsystemet sundhed og hjælper med at reparere og vedligeholde hud, blodkar, cellulære væv, tænder og knogler. Det har også antioxidant egenskaber, der kan lade det stoppe frie radikaler-forbindelser fra beskadige DNA, samt støtte i forebyggelse af hjertesygdomme, slidgigt, kræft og forhøjet blodtryk. C-vitamin indhold af bananer, der falder, når frugten er udsat for varme, lys eller luft. Store bananer på et køligt, tørt sted og bruge dem i løbet af tre til fire dage efter købet.

Kostfibre

At spise en mellemstor banan giver dig 12 procent af kostfibre, at du har brug for den dag. Bananer indeholder både opløselige og uopløselige fibre, men har et særligt højt indhold af uopløselige fibre. Uopløselige fibre, som ikke bryder ned, som det passerer gennem fordøjelseskanalen, som kan hjælpe med at regulere bowel bevægelser og mindske risikoen for fordøjelsessystemet lidelser. Registreret diaetetiker Rita Carey Rubin tilføjer, at spise masser af fiberrige fødevarer som bananer kan også mindske risikoen for osteoporose, overvægt og hjerte-karsygdomme.

Kalium

Bananer er kendt for at være rig på kalium-med god grund-hver mellemstore bananer forsyninger 451 milligram af kalium, eller 9,5 procent af det anbefalede daglige indtag af mineralet. Kalium hjælper med at aktivere enzymer afgørende for adenosin trifosfat, eller ATP, syntese og energi stofskifte. Det er en elektrolyt samt et mineral, og hjælper med at vedligeholde skelet, glat og hjerte-muskler sammentrækninger. Tilstrækkelig indtagelse af kalium fra fødevarer som bananer, kan du mindske risikoen for knogleskørhed, nyresten og slagtilfælde. Hvis din kost er høj i natrium, kan din krop kræve mere kalium end normalt for at holde mineraler i balance. Spise kalium rige fødevarer dagligt, og tale med din læge om måder at reducere dine natrium indtag.

Antioxidanter

I 2008, en undersøgelse offentliggjort i det medicinske tidsskrift "Fitoterapia" undersøgt mængden af aktive antioxidanter i bananer. Forskerne bestemt, at rotter fodret med en kost, der indeholder bananer havde højere niveauer af antioxidant forbindelser superoxid dismutase, katalase og glutathion end rotter, der ikke er fodret med bananer. Superoxid dismutase nedbryder frie radikaler, og katalase er et enzym, der beskytter celler ved nedværdigende overskydende hydrogenperoxid. Glutathion, som Mark Hyman, M. D., opfordrer en af de mest magtfulde af alle antioxidanter, kan spille en afgørende rolle i forebyggelsen af kræft og infektioner.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære