Sund Kost >> Sunde Måltider

Ikke At Spise Mindre Måltider Oftere Fremskynde Dit Stofskifte?

Skrevet af Valmue Carpenter; Opdateret December 27, 2018

Selv om der ikke er solid dokumentation for, at spise mange små måltider i løbet af dagen øger stofskiftet, spise teknik, der ikke har andre fordele, især for folk, der forsøger at tabe sig eller styre højt kolesterol eller diabetes. At have mange små måltider kan hjælpe dig med at træffe sundere valg, og undgå overspisning, og vil også stabilisere blodsukkeret i løbet af dagen.

Små Måltider og Stofskifte

Stofskifte er et begreb, der bruges til at beskrive mange biokemiske processer, især dem, der involverer energiproduktion. En af de største myter om stofskiftet er, at det kan styrkes ved at spise mange små måltider hver dag i stedet for de traditionelle tre måltider. Forskning viser, at dette er simpelthen ikke sandt. Men folk, der spiser mange små måltider i løbet af dagen tendens til at tabe sig hurtigere og opretholde vægttab længere. Årsagen er ikke, på grund af en stigning i stofskiftet, men i stedet på grund af andre fordele forbundet med at have mindre måltider.

Små Måltider Forhindre Gorging

De fleste mennesker spiser morgenmad, når de først vågner op i morgen, så skal du ikke spise igen indtil frokost omkring kl. Det sidste måltid på dagen, middag, er normalt forbruges, efter at arbejdet til enhver tid forbi klokken fem. Dette traditionelle mønster af at spise betyder, at de fleste mennesker har et hul på omkring fem timer eller mere mellem måltiderne. Der er masser af tid til sult til at sparke i, og for fristelsen til at gorge til at vokse. Mennesker, der spiser flere små måltider i løbet af dagen, er mindre tilbøjelige til at spise for meget, fordi de holde sig relativt mæt. Følelsen af sult ikke udvikler sig så intenst, når der kun er to timer mellem måltiderne. Dette forhindrer folk fra gorging, fordi de er simpelthen ikke sultne nok til at spise for meget.

Små Måltider, Skære Kalorier og Sunde Valg

Mange mennesker, der spiser små måltider faktisk spiser færre kalorier. Fordi de ikke spiser en kæmpe frokost, de kan for eksempel være at spise halvdelen af en kalkun sandwich og et æble i stedet for. For bedre vægt tab resultater, tilføje lige så mange frugter og grøntsager som muligt for at dine små måltider. Et lille måltid, for eksempel, kan bestå af frugt og almindelig yoghurt eller friske grøntsager dyppet i hummus. Disse lav-kalorie fødevarer, der er pakket med fibre og ernæring, der leverer energi og holde dig til at føle dig fyldigere længere.

Små Måltider og Blod Glucose Niveauer

At spise mindre, mere hyppige måltider kan hjælpe med at stabilisere blodsukkeret. Små måltider indeholder mindre glukose end større måltider og forårsager blodsukker til at stige i et meget langsommere. Dette faktum gør, at spise små måltider især nyttigt for personer med diabetes eller hypoglykæmi.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

ADVERT

Mest populære