Sund Kost >> Kost

Spiser Romaine Salat Sundt?

På grund af sin oprindelse på den lille græske ø Kos, der ligger i det Ægæiske Hav, øst for det græske fastland, romaine salat er også kendt som romaine salat. Sund romaine bør have mørke grønne blade, der bliver blegere mod kernen af hovedet. De ydre dele af bladene er sprøde og let bitter, mens midtribbe er crunchier, sødere og fugtigere.

Generelt Ernæring

Romaine salat har alt at anbefale det. En 1-cup servering af strimlet romaine har 4 procent af den daglige værdi af fiber, men kun 8 kalorier, ubetydelige mængder af fedt, mættet fedt og salt, og ingen kolesterol, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Dens lave indhold af kulhydrater, mindre end 1 procent af DV, gør det til et perfekt valg for folk, der forsøger at holde sig til en kulhydratfattig kost.

Vitaminer

En enkelt 1-cup servering af romaine har 51 procent af de dietary reference indtag af vitamin A og 16 procent af de DRI for folat. Disse to vitaminer spiller en vigtig rolle i protein metabolisme og dannelse af røde blodlegemer. De er også medvirkende til at reducere risikoen for koronar arterie sygdom, forebyggelse af tab af night vision, at sænke forekomsten af visse fosterskader, fremme af knogle-og tand sundhed og medvirken i dannelsen og opretholdelsen af slimhinder og hud, der kan reducere antallet af infektioner, ifølge Linus Pauling Institute. A-Vitamin er også en kraftig antioxidant.

Mineraler

Romaine er også en god kilde til calcium, jern og kalium. En kop leverer 6 procent af de DRI for calcium og 3 procent af den DRIs for jern og kalium. Calcium, jern og kalium er afgørende for nerve ledning, muskel sammentrækning, sygdom immunitet, blodpropper, produktion af energi, protein og nukleinsyre syntese og transporterer ilt fra lungerne til celle væv.

Forslag

Romaine og er et sundt supplement til næsten ethvert måltid. Lav-kulhydrat dieters kan bruge det til at erstatte brød, boller og lavash wraps. Det er en sund kilde til jern og calcium til veganere og vegetarer, der nogle gange opleve mangel på disse mineraler. Brug det i stedet for icebergsalat i salater og sandwich eller som pynt til at sætte skub i et måltid, er vitamin og mineral indhold. På sin egen, rullet ind i et rør, kan det gøre en lækker køretøj for lavt fedtindhold og lavt natrium dips.

Om Forfatteren

Christine Grå begyndte at skrive professionelt i 1997, hvor en handel forlag hyret hende som en assisterende redaktør. Hun skrev sin første manuskript i 1998 og har været der dækker sundhed og ernæring siden 2009. Grå er uddannet med en Bachelor i engelsk litteratur fra University of Michigan.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære