Sund Kost >> Sunde Måltider

Spise Rå Havregryn Blandet Med Frugt

En blanding af rå havregryn og frugt kan bruges til at skabe en række nærende og sund morgenmad. Havre indeholder en gavnlig fiber, der hjælper dig med at sænke dit kolesteroltal, kontrollere dit blodsukker, opretholde en sund vægt og sænke din risiko for hjertesygdom, ifølge en artikel offentliggjort i "Samlet Anmeldelser i Food Science and Food Safety" i juli 2012. At spise den anbefalede portioner af frugt kan hjælpe dig med at sænke blodtrykket og reducere din risiko for hjertesygdomme, Type 2 diabetes, kræft og fedme.

Natten Havre

Nyd havre sammen med dine foretrukne frugter og krydderier i mælk eller ikke-mejeri mælk og lad i køleskabet natten over. Nogle mennesker også tilføje yoghurt til mix, og du kan tilføje nødder eller andre sprøde pynt i morgen før servering for at give fadet en smule mere tekstur og smag. Jordbær og bananer, blåbær og citron saft, kirsebær og mandler, mango og banan, peanutbutter og banan, chokolade og hindbær alle lave lækre kombinationer.

Smoothies

Du kan blande rå havre og frugt med mælk, frugt, juice eller yoghurt til at lave en smoothie. Først blander havregryn alene kan hjælpe dig med at opnå en blødere tekstur, eller du kan nyde den havre, der er i den væske, der for 10 til 20 minutter for at blødgøre dem en smule før de blandes alle ingredienserne. Blåbær, banan, kokos mælk og havregryn kombinere godt. Du kan også bytte i jordbær for blåbær eller bruge mandelmælk-eller almindelig komælk, i stedet for kokosmælk.

Parfaits

En anden nærende mulighed er at foretage en mysli ud af den rå havre og bruge det som et af lagene i en yoghurt og frugt parfait. Müsli er som rå müsli og er som regel lavet med rå havre og en blanding af nødder, frø og hvis du har lyst, tørret frugt. Dette vil tilføje nogle sprødhed og smag til din parfait. Ved hjælp af lav-fedt almindelig yoghurt vil give dig den mest nærende parfait, da krydret yoghurt har en tendens til at være høj i sukker og almindelig yoghurt er høj i fedt.

Overvejelser

En undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" i August 2003 fandt, at rå havre, der er føjet til en drik blev mere gavnlige i at sænke kolesterol end havre kogt i brød og cookies. At få den rigtige blanding af rå havre og frugt kan også hjælpe diabetikere spiser frugt uden at have store pigge i deres blod glucose niveauer. Deltagerne i en undersøgelse offentliggjort i 1989-udgaven af "Diabetes Medicin" var i stand til at erstatte op til 25% af havre i deres morgenmad med tørrede frugter og uden en negativ effekt på deres blodsukker. Både kogte og rå havre har lignende virkninger på insulin og blodsukker.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære