Sund Kost >> Kost

Vil Spise Mere Protein Hjælpe Dig med at Tabe Mere Vægt eller kropsfedt?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret juli 20, 2017

Uanset om du får din protein fra kød, fjerkræ, æg, mejeriprodukter eller vegetariske kilder, som bønner, nødder og fuldkorn, til at spise lidt mere af det kan gøre det lettere for dig at tabe sig. Dette betyder ikke, at du kan svine ud på fede udskæringer af kød, men da der stadig tælle kalorier, og du er nødt til at følge en lav-kalorie diæt, sammen med at spise mere protein, for at få de bedste resultater.

Vægttab

Protein er mere fyld end kulhydrater eller fedt, hvilket er en af grundene til, hvorfor det kan være gavnligt for dem på en vægt tab kost. Efter en høj-protein kost resulteret i, at flere tabte vægt og et mindre taljemål end efter en vægt tab kost højere i kulhydrater og et lavere proteinindhold for deltagerne i en undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Endocrinology" i 2013. Det er dog ikke alle studier har fundet, at høj-protein kost resultere i større vægttab. For eksempel, en undersøgelse offentliggjort i "The New England Journal of Medicine" i 2009 viste, at deltagere, der har fulgt kost med forskellige mængder af fedt, protein og kulhydrater, der alle har mistet et lignende beløb af vægt.

Fedt Tab

Et højere proteinindhold kost, kan hjælpe dig med at vedligeholde muskler og samtidig tabe fedt, hvilket resulterer i en sundere kropssammensætning. Mænd, der fulgte en høj-protein kost, tabte en lignende mængde af vægt, at de, der har fulgt en normal-protein kost, men tabte mindre muskel-og mere fat i en undersøgelse offentliggjort i "Fedme" i Marts 2013. En anden undersøgelse, offentliggjort i "The Journal of Nutrition" i januar 2009, viste, at deltagerne efter en moderat-protein kost, tabte mere vægt og mere fedt, end deltagere efter en mere typisk høj-kulhydrat kost.

Vægttab Vedligeholdelse

Fortsætte med at følge en højere proteinindhold kost efter vægttab kan hjælpe dig med at fastholde, at vægttab, især hvis du også vælger primært kulhydrater med lav glykæmisk indeks, hvilket betyder dem, der ikke har tendens til at forårsage store udsving i dit blodsukker, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "The New England Journal of Medicine" i November 2010. Undersøgelsens deltagere efter høj-protein kost, lav-glykæmisk indeks kost eller kost, herunder begge af disse egenskaber var mere tilbøjelige til at miste mere vægt eller opretholde deres vægt end dem, der følger lav-protein eller høj-glykæmiske indeks kost under vedligeholdelsesfasen.

Sund Protein Valg

Når du øge dit protein indtag, er du nødt til at være forsigtig med ikke at øge din fat indtagelse af for meget. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s ChooseMyPlate hjemmeside anbefaler, at du vælger fisk og skaldyr mindst to gange om ugen og gør bønner og andre bælgfrugter din protein kilde til tider, i stedet for altid at stole på kød. Vælge magre udskæringer af svinekød eller oksekød, og fjern skindet fra din kylling. Vælg fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter over almindelige versioner af disse fødevarer.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • Comstock/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære