Sund Kost >> Sunde Måltider

Ikke At Spise Protein Med Kulhydrater Med Lavere Glukose-Målinger?

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret December 27, 2018

Overvågning af dit blodsukker målinger kan være en nyttig metode til at holde styr på din sundhed. Hvis dit blod glucose niveauer begynde at læse højere end normalt, kan det være et tegn på, at du har prædiabetes og er på et højere risiko for at udvikle Type 2-diabetes. Den type af fødevarer, du spiser, inden glukose test vil påvirke resultatet-især hvis du spiser mere protein, hvilket kan sænke blodsukker læsning.

Hvordan Innovation Virker

Formålet med en blodsukkermåling er at måle koncentrationen af glukose eller sukker i blodet. Testen indebærer, at der kom blod med en nål, enten som en fastede test efter otte timer om ikke at spise, eller en tilfældig test administreres på ethvert tidspunkt af dagen. For en fastede test, læsning af mellem 70 og 100 milligram per deciliter anses for normal. Efter en tilfældig test, og din plan skal være under 125 milligram per deciliter. Hvis din læsning er højt, og det viser, at der er en høj koncentration af sukker i blodet.

Power-Carbs

Af de tre makronæringsstoffer -- protein, kulhydrat og fedt-carbs har den største indvirkning på blodsukkerniveauet. På grund af den måde, din krop fordøjer kulhydrater, et måltid med højt indhold af kulhydrater vil føre til en stigning i blodsukkerniveauet. Dette sker i endnu højere grad, når kulhydrater indtages, er simple kulhydrater som hvide ris, kartofler og sukker, eller flydende kulhydrater såsom sodavand og juice.

Aftagende Sukker Absorption Med Protein

At tilføje protein til kulhydrat-baserede måltid eller en snack vil sænke dit blodsukker læsning. Diabetes.co.storbritannien hjemmeside noterer sig, at protein påvirker blodsukkeret, men i mindre omfang end kulhydrater. Derudover, Marion J. Franz i the American Diabetes Association anbefaler at spise en proteinkilde med en kulhydrat-tunge snack, samt at spise protein før sengetid til langsom fordøjelse og absorption af kulhydrater i blodbanen.

Praktiske Applikationer

At sænke dit blodsukker læsning og forhindre mulig energi nedbrud forårsaget af hurtige blodsukker toppe og dale, skal du sørge for at spise en eller anden form for protein, hver gang du spiser carbs. Dette kan betyde, at have en kogt æg eller to med din morgen toast, drikke et glas mælk sammen med et stykke frugt, tilføje hakket kylling eller laks til pasta-og risretter, eller vælger hytteost eller yoghurt i stedet for en müsli-bar midafternoon.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære