Sund Kost >> Kost

Vil Spise Protein Hver 2 Timer Gør Dig Fed?

Overskydende kalorier -- ikke protein -- gør du tager på i vægt. Du kan ende op med at forbruge flere kalorier, hvis du spiser hyppigere end hvis du holder dig til bare et par måltider om dagen, men uanset om du vinde eller tabe er ikke afhængig af, hvor ofte, du spiser protein. Men det er smart at overvåge din samlede indtag af protein for andre sundhedsmæssige årsager.

Protein og Kalorier

Nogle mennesker har brug for mere protein end andre, men det er et vigtigt næringsstof for alle, kræver det at udføre dagligdags funktioner i kroppen. Som Centers for Disease Control og Forebyggelse stater, protein er ansvarlig for opbygning og reparation af alle væv, celler og organer i din krop. Ingen proteiner er kalorie-dog gratis, så hvis du er snacking på høj-protein fødevarer med et par timer, holde sig til lean og lav-kalorie-elementer for at undgå at tage på i vægt. Prøv magert fjerkræ, fisk, æg, lavt fedtindhold eller fedtfrie mejeriprodukter, bønner, bælgfrugter, tofu og andre sojaprodukter.

Eating Frekvens og Effekter

Nogle ernæringseksperter tyder på, at det at spise hyppigere, kan have en positiv effekt på vægt vedligeholdelse, fordi det kan holde din sult i skak. En undersøgelse offentliggjort i 2012 i tidsskriftet "Obesity" stater, der ofte spiser ikke hjælpe med at styre sult, men ikke har nogen signifikant effekt på BMI eller vægt vedligeholdelse, så længe den samlede kalorier er kontrolleret. En fysisk fordel, der er forbundet med at spise frekvensen kan nedsættes kolesterol. Ifølge forskning offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition," de forsøgspersoner, der spiste fire eller flere gange om dagen havde lavere kolesterol niveauer end dem, der spiste mindre hyppigt.

Mere Protein Info

En bekymring med at spise proteinrig mad hver par timer, er, at du indtager langt mere protein, end du rent faktisk har brug for på en dag. Hvis det er tilfældet, er det ekstra protein, vil ikke nødvendigvis være metaboliseres som muskelvæv, det kunne blive til fedt eller forårsage andre problemer i din krop. Ifølge registreret diaetetiker Katherine Zeratsky, der overstiger din daglige protein anbefalinger for måneder på et tidspunkt, kan medføre komplikationer såsom diverticulitis, næringsstoffer og hjerte-eller nyreproblemer. Rice University anbefaler, at raske voksne spiser kun omkring 0,5 gram protein per kilo kropsvægt per dag, eller om 75 gram dagligt i en 150 pund person.

Overvejelser

At spise protein hver to timer det er ikke nødvendigvis en dårlig idé. Hvis du kan medtage sunde kulhydrater og fedt i din kost, jævnt distribuere dine proteiner i løbet af dagen og holde sig til de små, der serverer størrelser, kan du plads ud af dine måltider, dog, du ønsker. Hvis du finde dig selv at få overraske vægt, eller du føler, at du får for meget protein, kan du tale med din læge eller en diætist om, hvordan til effektivt at omlægge din kost plan.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

  • Zedcor Helejet/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære