Sund Kost >> Kost

Spiser Granatæble Frø Dårligt for Dig?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: 06 December, 2018

Frøkapperne -- fancy navn for granatæble frø -- er ikke dårligt for dig på alle. I virkeligheden, den frø er fyldt med vigtige vitaminer og mineraler, der er gode for dig og måske endda afværge visse sundhedsmæssige problemer. Kan du pop en håndfuld af de frø, som plain, men også jazz op af den smag af mange fødevarer, fra de vigtigste kurser til side retter til desserter.

Fordele fra Fiber

En 1/2-cup servering af granatæble frø indeholder 4 gram fibre. Det er 14 procent af de 25 gram fiber kvinder bør medtage i deres daglige kost og 9 procent af de 38 gram mænd har brug for hver dag. Gør fiber del af din almindelige kost er en effektiv måde at reducere din risiko for at blive forstoppet. Fiber fremmer en effektiv fordøjelse, som hjælper med at holde dit hjerte sundt og arbejde ordentligt. En kost rig på fiber kan også hjælpe med at sænke dine chancer for at udvikle hjertesygdomme og diabetes.

Sunde Mineraler

Granatæble frø levering 205 milligram af kalium i hver 1/2-cup, der tjener. Det svarer til 4 procent af 4,700 milligram du har brug for hver dag at holde dit hjerte og muskler fungerer korrekt. Du vil også få små mængder af jern fra granatæble frø. Jern hjælper med at beskytte dit immunforsvar og sikrer, at du får masser af ilt, der cirkulerer gennem kroppen. Granatæble frø leverer også små mængder af calcium, magnesium og zink.

Vigtige Vitaminer

En 1/2-cup servering af granatæble frø af forbrugsstoffer 14 mikrogram K-vitamin er et næringsstof, der er afgørende for korrekt blodpropper, og hjælper med at støtte sundheden for dit skelet. Dette beløb er 16 procent af de 90 mikrogram K-vitamin, at kvinder har brug for på en daglig basis, og 12 procent af de 120 mikrogram, at mænd kræver hver dag. Det samme portion frø indeholder også 0.5 mg E-vitamin, som er omkring 3 procent af de 15 milligram, at voksne har brug for hver dag. E-Vitamin kan skære din risiko for hjertesygdomme og kræft ved at hjælpe med at beskytte din krop mod skader forårsaget af miljømæssige forurenende stoffer.

Tips og Overvejelser

Du kan skære et granatæble åbne, adskille frø fra de hvide membraner -- som smager ganske bitter -- og pop frø i din mund, lige den måde, de er. Frøene også øge smag og ernæring i mange andre opskrifter. Kast granatæble frø med olivenolie og krydderier og hæld blandingen over stegt rosenkål, eller scatter et par frø over en smed grøn salat. Kombinere hakkede koriander og granatæble frø og brug blandingen som en lækker topping til grillet svinekoteletter eller stegt kylling bryst. Rør frø i fedtfattig yoghurt som en anden måde at tilføje dem til din kost.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære