Sund Kost >> Sunde Måltider

Ikke At Spise Ananas Brænde Fedt?

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret November 27, 2018

Hvis det var så let som at spise en mad, fedme, ville det ikke være en epidemi. Mens ananas helt sikkert giver en række fordele at nogen forsøger at tabe et par pounds, herunder at være lav i kalorier og en god kilde til fiber, det indeholder ikke nogen magisk stof, der smelter fedt væk. At skabe et kalorie underskud gennem kost og motion er det afprøvede og sande måde at forbrænde fedt på.

Den Bromelain Fedt-Brænding Myte

Perusing kost afsnit af din lokale helsekost butik, vil du måske bemærke flasker af fordøjelsesenzymer i henhold til de fat-burning tegn. Fordøjelsesenzymer er-hvad enten de findes i fødevarer eller dem naturligt i din krop-hjælpe med at nedbryde fødevarer i mindre dele for at lette fordøjelsen. Der er en blanding af enzymer fra ananas kaldet bromelain. Imidlertid, dette betyder ikke hjælpe med at nedbryde fedt; i stedet, det hjælper med at fordøje protein. Faktisk, hvis du nogensinde har fået munden brænde efter at have spist en skål med frisk ananas, du har oplevet den enzymatiske effekt af bromelain.

Ikke at sige, at dette ikke giver nogle sundhedsmæssige fordele selv. Ifølge National Center for Komplementær og Integrativ Sundhed, der beviser, at bromelain hjælper med at lette nasal overbelastning og inflammation, men der er ingen bevis for, at det kan hjælpe med vægttab.

Hvordan Du Brænde Fedt

Uanset om det er Atkins, Keto eller nogle andre trendy vægttab kost, de alle arbejder i den samme måde. De hjælper dig med at forbrænde fedt ved at skære kalorier og påvirker dit stofskifte. Nøglen til vægttab er at skabe et kalorie underskud, så din krop forbrænder dit fedt, og nogle gange muskel for energi, det er ikke længere får fra fødevarer.

Ud over at skære kalorier, kan du også oprette en kalorie underskud med stigende aktivitet gennem motion, uanset om det kommer til at dreje klasse tre aftener om ugen, eller at gøre det til et punkt til altid at tage trapperne i stedet for elevatoren.

Ananas På en Fedt-Brænding Kost

Mens ananas alene ikke kan smelte dit fedt væk, som en lav-kalorie fødevarer, der er rig på næringsstoffer, og det gør en sund tilføjelse til enhver vægt tab kost. En kop frisk ananas er fedt fri og har 80 kalorier, 22 gram kulhydrat, 1 gram protein og 2 gram fiber. Den lever også op til mere end 100 procent af dit daglige C-vitamin behov. Når efter en lav-kalorie diæt, er det vigtigt at omfatte fødevarer rige på næringsstoffer, der understøtter samlede gode helbred, ligesom ananas. Ananas har en lav energitæthed, hvilket betyder, at det er få kalorier i forhold til portionsstørrelse. Det er også en god kilde til fiber, så ananas hjælper med at fylde dig op til at holde sulten væk.

Nyd en skål af ananas som snack mellem måltiderne, eller som en sød godbid efter måltider til at erstatte din sædvanlige skål af is. Hvis du ikke kan få frisk ananas, dåse ananas pakket i juice gør et godt alternativ, men holde sig væk fra ananas pakket i tungt sirup.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og dele hendes kærlighed til mad, ernæring og sundhed med alle, der vil lytte i næsten 20 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og Arbejder Mor.

ADVERT

Mest populære