Sund Kost >> Sunde Måltider

Eating Orange & Apple som eftermiddagssnack

Skrevet af Natalie Stein; Opdateret November 27, 2018

Amerikanske voksne får 24 procent af deres kalorier fra snacks, ifølge U.S. Department of Agriculture, så at vælge sunde mellemmåltider er vigtige. En eftermiddag snack kan undertrykke sult og øge din energi, indtil middag, og det giver en mulighed for dig til at få flere næringsstoffer i din kost. Frugt som appelsiner og æbler, kan være grundlaget for en lav-kalorie -, fylde-snack.

Ernæring i Æbler og Appelsiner

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture rapporter, at i gennemsnit, snacks har færre næringsstoffer per kalorie, end regelmæssige måltider. Æbler og appelsiner til eftermiddags-snacks kan hjælpe dig med at vende denne. Æbler og appelsiner, som er næsten uden fedt og natrium-fri. En medium orange har 62 kalorier og 70 mg C-vitamin, eller 117 procent af den daglige værdi for vitamin C. En mellemlang apple har 95 kalorier og 4.4 gram kostfibre. Kostfibre kan hjælpe med at nedsætte risikoen for hjerte-sygdom, men den gennemsnitlige Amerikaner får mindre end halvdelen af den anbefalede indtag af 14 gram per 1.000 kalorier i kosten.

Komponenter i Eftermiddags-Snacks

Æbler og appelsiner, som kan holde din eftermiddagssnack relativt lav i kalorier, så du ikke får uønskede vægt, og deres kostfibre hjælper med langsom fordøjelse til at holde dig fuld længere. Herunder nogle protein med din eftermiddagssnack kan yderligere reducere sult. Skiver æble dyppet i jordnøddesmør og orange kiler med hytteost snacks, der kræver minimal forberedelse. Du kan også vælge tun salat med græsk yoghurt, hakkede æble, selleri og sennep; eller kylling-quinoa salat med æble, orange og kogt rød peber, olivenolie, løg og balsamico.

Overskud fra Forberedelse

Holde æbler og appelsiner på hånden til at øge dine chancer for at vælge dem i stedet for mindre sunde valg til en eftermiddagssnack. Holde vasket frugt i en skål med frugt i køleskab eller på arbejde, så du ser dem ofte, og husk at spise dem. Planlægge, når du kan, ved at skrælle appelsiner eller indsamling af ingredienser, som blå ost og valnødder, til at spise med æbler eller appelsiner. En skål, som du kan gøre på en dag, fremad, er en frugt salat med æble, appelsin, vanilje yoghurt og hakkede valnødder.

Sunde Overvejelser

Spis æbler og appelsiner på egen hånd eller med sunde ingredienser. Du kan begrænse natrium ved at vælge frisk kylling eller kalkun bryst i stedet for skinke eller andre forarbejdede kød, til par, med appelsiner og æbler. Dip æbler eller appelsiner i fedtfri almindelig yoghurt i stedet for yoghurt sødet med sukker. Mættet fedt øger din risiko for hjertesygdom, så vælg fat kilder, der er i høj grad umættede fedtsyrer. For eksempel, bage acorn squash med æbler, frisk presset appelsinsaft og olivenolie i stedet for smør.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære