Sund Kost >> Kost

Hvordan Virker Spise en Lille Smule Hjælpe Dig med at Tabe Vægt?

Skrevet af Nina K. ; Opdateret December 27, 2018

Når du har vægt til at tabe, kalorie reduktion er den mest sikker løsning. Spise færre kalorier, end du har brug for energi udløser din krop til at forbrænde fedt som brændstof. Men det er ikke sikkert, -- eller bidrager til langsigtet vægttab -- at reducere dit kalorieindtag er for drastisk. Din krop har brug for energi, samt vitaminer og mineraler for at fungere, og du får alle disse gennem fødevarer.

At spise og Vægt

Din krop forbrænder kalorier rundt for vitale funktioner, og bruger endnu mere energi, når du er fysisk aktiv. Fødevarer, der typisk giver brændstof til disse aktiviteter, og når du spiser for mange kalorier din krop lagrer overskydende som fedt på kroppen. Således, fedt er din reserve energi kilde -- og når du ikke får nok kalorier fra fødevarer, kroppen bruger fedt til brændstof i stedet for. Et pund af fedt indeholder omkring $ 3.500 kalorier, så spiser 500 færre kalorier, end du har brug for hver dag vil hjælpe dig tabe omkring et kilo fedt om ugen.

Bestemmelse Af Kalorie Behov

Alle har en forskellige stofskifte, og daglige kalorie brænde afhænger af alder, motionsvaner og krop størrelse -- de større du er, jo mere energi du bruger. Energiforbrug for moderat aktive kvinder i alderen 18 til 50 varierer mellem 2.000 2.200 kalorier per dag, mens de moderat aktive mænd i denne aldersgruppe bruger omkring 2,400 til 2800 kalorier om dagen, ifølge den Amerikanske Academy of Family Physicians. Ældre voksne bruger omkring 200 færre kalorier.

Spiser For Lidt

Det virker logisk nok: Slash flere kalorier for at tabe mere vægt. Det er ikke helt så simpelt, men på grund af alvorlige afsavn udløser din krop til at spare energi ved at bremse dit stofskifte. Når du begynder at spise en normal kost igen, vil du tage på i vægt hurtigere end før, hvilket er en af grundene til crash dieters ofte vind op for at få mere vægt, end de taber i det lange løb. Hvad mere er, afsavn kost forårsage dig til at kaste vand og muskler, så meget af det vægttab ikke komme fra fedt.

At Tabe Sig Sundt

Sundt vægttab handler ikke kun om at tælle kalorier. Motion hjælper dig med at forbrænde fedt hurtigere, og også kæmper for hjertesygdomme og diabetes, i henhold til MayoClinic.com. Udføre aerobe aktiviteter som jogging eller cykling fleste af ugens dage, og udføre styrketræning mindst to gange ugentligt. Dette omfatter at løfte vægte og udfører krop-vægt øvelser som mavebøjninger, og crunches. Bo godt opfostret med nærende fødevarer som frisk frugt og grøntsager. Vælg fuldkorn som brune ris og hel-hvede-nudler for deres høje fiberindhold -- fiber forsinker fordøjelsen til at opretholde fylde. Også omfatte magre proteiner såsom fedtfattig ost og laks i din kost.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

ADVERT

Mest populære