Sund Kost >> Sunde Måltider

Ved At Spise Hårdkogte Æg, Vil Du Få Fedt?

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret November 27, 2018

Når du kæmper med din vægt, nogle gange er det bare synes lettere at lave en mad, den dårlige fyr. Desværre, det er ikke helt så simpelt. Hårdkogt æg alene vil ikke gøre dig med at få fat. Spise flere kalorier, end du forbrænder årsager fedt gain, uanset hvor disse kalorier kommer fra. Så den eneste måde hårdkogt æg gøre dig med at få fat på, er hvis du spiser så mange du overdrive det på kalorier.

Hårdkogt Æg Ernæring

Før du ringer æg en god mad eller en dårlig mad, er det vigtigt at vide, hvad de er lavet af ernæringsmæssigt. Hårdkogte æg er faktisk en meget sund mad, lav i kalorier, højt proteinindhold og en god kilde til en række B-vitaminer og selen. Et hårdkogt æg har 80 kalorier, 5 gram fedt, 6 gram protein og ingen kulhydrater.

Hårdkogte æg er højt kolesterol, med 187 milligram per æg. Men ny forskning viser, at kolesterol i æg, der ikke påvirker dit blod kolesterol niveauer. Du kan være i stand til at spise op til seks til syv æg om ugen, og ikke bekymre dig om hjerte sundhed. Men hvis du har en historie af højt kolesteroltal eller en hjerte-sygdom, så tal med din læge om, hvor mange æg, der er sikkert for dig at spise.

Hvordan Du Får Fat

Uanset om du forsøger at tabe dig eller tage på i vægt, det hele kommer ned til kalorier, ikke på et bestemt valg af fødevarer, eller endda uanset om det er lav i kulhydrater eller et højt indhold af fedt. Hvis du spiser flere kalorier end din krop forbrænder, det gemmer de ekstra kalorier i din fedt celler, hvilket gør dem til at vokse og tilføje pounds til din ramme. At tabe fedt, skal du spise færre kalorier, end din krop forbrænder. De fleste mennesker kan tabe sig reducere daglig indtagelse af 250 til 500 kalorier om dagen. Hvis du ikke er sikker på, hvor mange kalorier du har brug for at tabe sig, rådføre sig med en registreret diætist til at hjælpe dig med at skabe en kalorie ligning, der virker for dig og din vægt mål.

Fordelene ved Æg og Vægt

Ikke alene er hård-kogte æg godt for dig, kan de også hjælpe dig med at nå dit vægt mål, uanset om du forsøger at tabe fedt eller få muskler. Hvis vægttab er dit mål, kan du overveje at tilføje hårdkogte æg til menuen. Proteiner i æg, som kan hjælpe du føler dig fuld længere, hvilket gør det lettere for dig at holde fast i dit lav-kalorie kost plan. Ægget protein kan også hjælpe med muskel opbevaring, mens du taber fedt, eller give den ekstra protein du har brug for til at opbygge flere muskler efter en tung træning, hvis du forsøger at tage på i vægt.

Tilføjelse Af Hårdkogte Æg

Hårdkogt æg tager mindre end 30 minutter at forberede og kan opbevares i køleskab, indtil du er klar til at bruge dem. De laver en hurtig morgenmad med ristet brød eller korn og kan transporteres i en taske for at spise på vej til arbejde eller til et mellemmåltid mellem morgenmad og frokost. Hårdkogt æg også lave en lækker kilde til protein på din salat til frokost eller hakket og blandet med avocado og serveret på en solid hele korn brød. Tilsæt hakkede hårdkogte æg til din ristede grøntsager og kartofler til at tjene som en side parabol med middag, eller skæres i skiver til en burger topper.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og dele hendes kærlighed til mad, ernæring og sundhed med alle, der vil lytte i næsten 20 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og Arbejder Mor.

ADVERT

Mest populære