Sund Kost >> Kost

Er At Spise Skinke Sundt?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 17 December 2018

Skinke indeholder en sund dosis af protein og jern, men den type skinke, du spiser, påvirker, hvordan nærende kød. Lean deli skinke er lav i fedt og gør en velsmagende sandwich, men det indeholder en stor mængde af natrium. Skinke bøffer indeholde små mængder af calcium og kalium, men kan være højere indhold af mættet fedt end deli skinke. Skinke kan være en lejlighedsvis del af dit sund kost plan, men hvis du ved hvad du skal kigge efter.

Fedt

3,5 ounce servering af deli skinke indeholder 3.6 gram fedt, hvoraf mindre end 1 gram er mættet. 3,5 ounce servering af skinke bøf indeholder 4.25 gram fedt, hvoraf 1.4 gram er mættet. En kost med højt indhold af mættet fedt bidrager til usunde kolesterol ved at øge skadelige LDL-numre og sænke gavnlige HDL-numre. Bør du begrænse dit indtag af mættet fedt til mellem 7 og 10 procent af det samlede antal af kalorier du indtager hver dag.

Næringsstoffer

3,5 ounce servering af lean deli skinke forsyninger 16.5 gram af 46 til 56 gram protein du har brug for hver dag. Den samme servering af deli skinke giver 1.6 mg af 8 til 11 mg zink, der kræves på en daglig basis. Zink støtter ordentlig sårheling og øger din immunitet. Deli skinke leverer en god dosering af niacin til en ordentlig fordøjelse, og kalium til en normal hjerterytme. En portion skinke bøf indeholder 19.6 gram protein og 2 milligram zink. En skinke bøf forsyninger niacin og kalium, men i mindre doser end lean deli skinke.

Natrium

Den store mængde af natrium i de fleste typer af skinke er en ernæringsmæssig ulempe til mad. Den daglige øvre grænse for natrium for de fleste sunde voksne i en højde af 2.300 mg. Voksne over 50 år, personer med hjerte problemer og Afrikanske Amerikanere bør begrænse natrium indtag til 1.500 mg eller mindre hver dag. For meget natrium kan øge din risiko for at udvikle hjertesygdomme og kan også bidrage til en forhøjet risiko for slagtilfælde, nyresvigt og hypertension. 3,5 ounce servering af deli skinke indeholder 1,203 mg natrium og en portion skinke bøf indeholder 1,269 milligram.

Nitrat

Helbredt deli skinke og skinke, steaks indeholder nitrater til at hjælpe med at bevare kød og forbedre smagen. At indtage store mængder af nitrat kan forårsage methemoglobinemia, som opstår, når dit røde blod celler ikke er i stand til at transportere ilt rundt i kroppen korrekt. Nitrat i tørret kød kan også være opdelt i nitrosaminer, som er kræftfremkaldende, og kan være forbundet med en øget risiko for visse typer kræft.

Tips

Vælger magert skinke og blik for de sorter, der er lavt natrium. Visse mærker af kødpålæg tilbyde nedsat natrium skinke, hvilket øger den ernæringsmæssige værdi af fødevarer. Mange mærker også, fremstilling af pålæg, der ikke indeholder nitrat. Disse sorter af ham er bedre for dig så godt. Brug magert skinke til at lave et protein-pakket sandwich, eller hak det i små stykker og tilsæt den til din morgenmad med omelet. Tilføje skinke stykker til en pasta salat, eller spredte stykker over en smed grøn salat for at tilføje en sund dosis af protein i din kost.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære