Sund Kost >> Sunde Måltider

Spisevaner Lav Indkomst befolkning

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 27, 2018

Fordi sunde fødevarer koster ofte mere end junk fødevarer, mange familier med lav indkomst har simpelthen ikke gøre nok penge til at købe dem regelmæssigt. I virkeligheden, højere indkomst familier er mere tilbøjelige til at bruge penge på friske frugter og grøntsager, fuldkorn og andre nærende fødevarer i forhold til lavindkomstfamilier, ifølge en 2010-artikel, der er offentliggjort i "Ernæring i Dag."

Omkostningerne Kommer i Vejen

Selv om lav-indkomst befolkninger kan se, at de sunde fødevarer på købmand hylderne, omkostningerne ved mange af disse elementer er ofte ude af deres budget rækkevidde, i henhold til "Ernæring i Dag." En pakke af hot dogs, for eksempel, er kun en dollar eller to, mens fersk okse-eller svinekød kan koste flere dollars et pund. Energiholdige fødevarer, -- dem, der er høj i kalorier, som slik og fede forarbejdede fødevarer -- er også billigere end at hele, friske fødevarer, og mange familier med lav indkomst er afhængige af dem som en vigtig del af deres kost. Lav-indkomst befolkninger er også mindre tilbøjelige til at spise frisk frugt og grøntsager, i henhold til European Food Information Council.

Tilgængelighed Er En Anden Barriere

Adgang til supermarkeder, at bestanden af sunde fødevarer kan være en anden barriere for at lave indkomst befolkning at spise sunde fødevarer. For eksempel, højere indkomst kvarterer kan have så mange som to gange antallet af dagligvarebutikker som lav-indkomst dem, noter de Nationale Bolig Institute. Familier med lav indkomst, drej derefter til steder som tankstationer og døgnkiosker til at købe mad, og disse har en tendens til lager fødevarer med højt indhold af mættet fedt, natrium eller sukker, og lav på vigtige næringsstoffer. I virkeligheden, lav indkomst befolkning har en tendens til at forbruge mindre fibre, C-vitamin, folat og beta-caroten, ifølge en 2008 artikel offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition."

Kulturelle, Sociale og Uddannelsesmæssige Faktorer har Indflydelse Spise

For mange mennesker, uanset indkomst, spise er en social affære, der kan centrum omkring kulturelle arrangementer og fester, og disse kan have indflydelse på valg af fødevarer. Fordi mange med lav indkomst befolkning har en tendens til at lave fed, sukkerholdig, næringsfattige deres valg af fødevarer valg, er det indlysende, at disse ville være, hvad der er til rådighed på sociale sammenkomster. En anden barriere for mange lav-indkomst befolkninger, og det er uddannelse. Selvom nogle mennesker i disse samfund kan modtage undervisning i ernæring, de ikke altid ved, hvordan man anvender det til deres situation fra det virkelige liv, i henhold til European Food Information Council. Andre befolkninger ikke kan få sundhed, uddannelse og måske ikke helt forstår deres valg af mad er ikke sundt, og kan øge risikoen for visse sundhedsmæssige problemer.

Forhindringer Kan Overvindes

Mennesker, der lever i lav-indkomst kvarterer med mindst en købmand er mere tilbøjelige til at forbruge for frugt og grøntsager, noter de Nationale Bolig Institute. Fødevarer butikker i eksisterende kvarterer kan bestand af sunde fødevarer, såsom frisk frugt og fuldkorn, som kan fremme lav-indkomst befolkninger til at købe varerne, især hvis de er rimeligt prissat. Selvom de ikke altid er vellykket, uddannelsesmæssige muligheder, som vil undervise i lav-indkomst familier, hvordan man spiser en sund kost kan gå en lang vej mod at forbedre kostvaner. Disse kampagner kan også undervise i lav-indkomst befolkninger om fedme og relaterede sundhedsproblemer, så de er motiveret til at foretage ændringer, i henhold til 2008 artikel offentliggjort i "Omløb."

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære