Sund Kost >> Sunde Måltider

Spiser Frugt Efter et Måltid Dårligt for Dig?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 12 December 2018

Nogle mennesker fejlagtigt tror, at spise frugt umiddelbart efter et måltid kan fremkalde sygdomme, i henhold til Chi Sundhed og Arbejdsplads Wellness-Løsninger hjemmeside. Det er rigtigt, at Ayurvediske principper om mad kombinere foreslå at spise frugt alene, snarere end med et måltid for bedste fordøjelse. Men du kan være forvisset om, at det at spise frugt til enhver tid i løbet af dagen, er en sund valg, der vil øge dit indtag af vigtige vitaminer og mineraler. Men du spise frugt, du laver en nærende ting for din krop.

Fabelagtigt Nærende Frugt

Frugt er en vigtig del af din kost, fordi det leverer vigtige næringsstoffer, som du ikke kan få fra andre fødevarer, du spiser på en regelmæssig basis. I henhold til den MyPlate.gov hjemmeside, spise masser af frugt er forbundet med en lavere risiko for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde. En kost rig på frugt kan også beskytte dig mod Type 2-diabetes og visse typer kræft. Den MyPlate.gov hjemmeside bemærker også, at frugt er en god kilde til kalium, et næringsstof, der hjælper med at holde dit blodtryk normalt. De fleste frugter er lav i fedt, også, hvilket gør dem en smart måde at holde din vægt i skak.

Frugt Til Dessert

Frugt gør en velsmagende og nærende dessert. Frugt indeholder naturligt forekommende sukker, hvilket betyder, at den er sød uden tilsat sukker. Traditionelle desserter, som kage, cookies og is, der indeholder store mængder tilsat sukker, som sætter dig i en øget risiko for vægtøgning og hjertesygdomme, i henhold til American Heart Association. Vælger frugt som dessert også hjælper dig med at øge dit indtag af vigtige vitaminer og mineraler, der ikke er til stede i de fleste traditionelle desserter.

Spise Mere Frugt,

Mens du laver aftensmad, kaste sammen en skål af flere forskellige typer af frugter, såsom æbler, bananer, bær, melon og citrus frugter, og holde det i køleskab. Dette er allerede forberedt skål af frugt kan serveres som en dessert, straks efter middag, eller du kan gemme den til lige før sengetid når du er lidt sulten og ikke ønsker at vente, indtil morgenmad. Men du kan sagtens spise frugt som en del af din morgenmad, frokost og middag, samt til dessert, du behøver ikke at være bange for at spise frugt mellem måltider. For eksempel, spise en hel apple en time eller to efter at du spiser morgenmad er ikke skadelige, og i virkeligheden, forsyner dig med fiber, et næringsstof, som vil hjælpe med at holde sulten i skak, indtil det er tid til at spise frokost.

Don ' t Go Crazy

Mens frugten er meget nærende, det indeholder ikke kalorier. Hvis du spiser en skål af frugt lige efter du har spist et måltid med et stort beløb af kalorier, du kan få flere kalorier, end din krop har brug for. Indtagelse af for mange kalorier, selv fra sunde fødevarer som frugt, vil føre til vægtøgning. Faktor i din efter måltid frugt i din samlede kalorie begrænsning for den dag, så du ikke ender med at få mere end du kan brænde. Husk også, at hvis din kost er meget frugt tunge, og det efterlader mindre plads til at spise andre ernæringsrigtige fødevarer, såsom grøntsager, fuldkorn, magert kød og fedtfattige mejeriprodukter.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære