Sund Kost >> Sunde Måltider

Spiser Tidligt i Dag, Vs. At spise Sent om Natten

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret 14 December 2018

Udtrykket "Spis morgenmad som en konge, frokost som en prins, og middag som en tigger" er ofte givet som vejledning for dem, der forsøger at tabe sig. Dette tyder på, at en effektiv måde at kosten er af aftagende dine kalorier hele dagen-det er, at spise en stor morgenmad, en moderat frokost og en lille middag. Når det kommer til at tabe sig, men når du spiser, betyder ikke noget, næsten lige så meget som det beløb, du spiser.

En Stor Morgenmad

Få en sund morgenmad er vigtigt for at give energi til resten af dagen. Morgenmad hjælper dig med at koncentrere sig og kan holde dig følelsen fuld op indtil frokosttid. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, en god morgenmad skal indeholde magert protein, såsom Canadian bacon eller æg, hele korn i form af brød, boller eller korn og frugt og grøntsager.

Late-Night Spørgsmål

Sent om aftenen spiser er ofte dæmoniseret og beskyldt for vægtøgning, der er baseret på teorien om, at kalorier spist sent i dag er mere tilbøjelige til at blive lagret som fedt. Ifølge en artikel fra Fællesskabet Wellness-afdeling på Massachusetts Institute of Technology, men den tid, du spiser dine kalorier betyder ikke noget. Fem hundrede kalorier forbruges sent på dagen, vil have den samme effekt på kroppen som 500 kalorier forbruges til morgenmad eller frokost.

Tænk Om Uddannelse

Hvis du er deltagelse i regelmæssig, intens motion, en bedre måde at planlægge dine måltider er hele din træning sessioner, skriver Dr. John Berardi og ernæringsekspert Ryan Andrews i bogen "the Essentials of Sport og Motion Ernæring." Ernæring er kritiske omkring de gange du arbejde ud, så du bør planlægge at spise din største måltider omkring to timer før og to timer efter, at dit sessioner. Berardi og Andrews rådgive denne praksis, uanset hvad tid du træner.

Et Spørgsmål om Kalorier

Uanset om du når dit mål, afhænger af din samlede kalorieindtag for dagen, ikke de tidspunkter, du spiser, noter Jacquelyn Rudis af Beth Israel Deaconess Medical Center. Det eneste potentielle problem, dog, er, at dem, der har tendens til at spise sent på dagen kan være mere tilbøjelige til at gøre dårlige valg af fødevarer, hvilket kan øge den samlede kalorieindtag. Derfor, hvis du opdager, at du bukke under for sent-nat, højt kalorieindhold mellemmåltider, du kan gøre det bedre at spise tidligere på dagen og springe prebed måltid.

Mæthed Indflydelse

En anden faktor at tage i betragtning, er det mæthed virkning af at spise på bestemte tidspunkter. Resultater fra en undersøgelse offentliggjort i en 2004 udgave af "The Journal of Nutrition" foreslået, at man spiser i morgen, er mere tilfredsstillende end at spise om natten, hvilket kan reducere det samlede kalorieindtag gennem resten af dagen. At spise sent ikke er så mættende og kan derfor føre til, at man indtager flere kalorier.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære