Sund Kost >> Ernæring

At spise, Inden Sengen for at Tabe sig og Få Muskler

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret December 27, 2018

I din søgen efter den ultimative krop, du vil prøve nogen tricks eller slankekure strategier for at få de bedste resultater, i den korteste mulige tid. Et kontroversielt emne i ernæring industrien er at spise inden sengetid. Typisk dem, der ønsker at tabe sig, springe pre-bed måltid, mens bodybuildere, der ønsker at få muskler er afhængige af en pre-bed snack til at brødføde deres muskler natten over. Hverken strategi er nødvendigvis rigtigt eller forkert, men du bør tage flere faktorer i betragtning, når du planlægger dit sidste måltid på dagen.

Det At Spise Sent Myte

En af de største myter i ernæring industrien er, at spise et måltid mad inden for få timer fra du går i seng årsager fedt gain. Din samlede kalorieindtag, og ikke den tid, du spiser, der afgør, om du taber eller tager på i vægt, ifølge Ana Maria Jarrin Arrivillaga af Penn State University. Dit stofskifte stopper ikke, når du sover, så maden ikke får automatisk slået til fedt. Selv den meget omtalte idé om, at kulhydrater spist sent på natten bliver til fedt er falsk, hævder sports ernæringsekspert Alan Aragon.

Spise, Før Bed for Vægttab

At tabe vægt, du skal være i kalorie underskud, hvilket betyder, at du spiser færre kalorier, end du forbrænder. United States Department of Agriculture tilråder, at vægt-vedligeholdelse kalorieindtag for de fleste aktive mænd er mellem på 2.400 og 3.000 kalorier per dag og 2.000 til 2,4000 for aktive kvinder. At tabe vægt, du bliver nødt til at gå lidt under dette. Hvis du allerede har ramt din kalorieindhold mål for dagen, er en pre-bed måltid vil have en negativ indflydelse på dit vægttab, men hvis du stadig har et par kalorier at spare, og du kan få et måltid sikker i viden, vil du stadig være at brænde kalorier og tabe sig.

At spise Inden sengetid til at Opbygge Muskler

At opbygge muskler er i modstrid lidt med at tabe vægt, som du har brug for et overskud af kalorier for at opbygge muskelmasse, hvilket betyder at sigte mod begge mål på samme tid kunne være kontraproduktivt. Når fyldemiddel dog en pre-bed måltid kunne være gavnligt, om det hele kommer ned til kalorier igen. Hvis du falder kort af dit daglige kalorie mål, når bulking, du har brug for at måltid før sengetid for at holde dig i muscle-bygning-tilstand, men hvis du allerede er på dit kalorie grænser, ekstra mad vil være til nogen nytte. En undersøgelse fra 2012 Maastricht University Medical Centre i Holland, men fandt, at en protein shake før seng hjulpet atleter med muscle recovery, så du måske ønsker at tænke på at spare et par kalorier i løbet af dagen for at give dig plads til en pre-bed protein boost.

Overvejelser

Uanset om du spiser inden sengetid, eller ikke kommer til din personlige præference og resten af din kost og indtagelse af kalorier i løbet af dagen. Hvis du opdager, at du får trang til sent ud på natten, for derefter at have en sund pre-bed måltid mad at se frem til kan stoppe dig fra at unødigt mellemmåltider. Ligeledes, hvis du spiser inden sengetid, gør du føler dig oppustet og forstyrrer din søvn, gennemføre en spise cutoff et par timer, før du hit the ark.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære