Sund Kost >> Sunde Måltider

Vil Spise 3000 Kalorier Øge Dit Stofskifte?

Skrevet af Nina K. ; Opdateret December 27, 2018

Det er sandt -- jo mere du spiser, jo flere kalorier vil du forbrænde. Det betyder ikke, at du vil tabe vægt ved pilotering din tallerken ved måltiderne, dog. Mens din krop vil bruge energi på at fordøje maden, løft kommer ikke tæt på at gøre op for den stigning i kalorie forbrug, hvilket er hvorfor du vil i sidste ende tage på i vægt ved at tilføje flere kalorier til din kost.

Metabolisme Spørgsmål

I en nøddeskal, at stofskiftet er den proces, der omdanner maden til brugbar energi. Din krop har brug for energi til de vitale funktioner såsom vejrtrækning og pumpe blodet samt til aktiviteter såsom at skrive, gåture eller sport / idræt. Dit stofskifte refererer til den hastighed, som du brænde kalorier, som varierer fra person til person. Faktorer som kroppens størrelse, hormon niveauer, og kropssammensætning alle bestemme din metaboliske sats. I gennemsnit, men moderat aktive mænd brænde 2,400 til 2800 kalorier om dagen, og moderat aktive kvinder brænde 1,800 til 2.200 kalorier per dag.

Maden Faktor

Processen med at nedbryde, der absorberer og transporterer mad kræver energi. Således, fordøjelse tegner sig for nogle af de kalorier, du bruger hver dag. Du kan brænde omkring 10 kalorier per 100 kalorier du indtager, ifølge University of Illinois' McKinley Sundhed Center, så det tager 300 kalorier at fordøje 3.000 kalorier' værd af fødevarer. Mens du teknisk har et hurtigere stofskifte spise 3.000 kalorier end 2.000 kalorier, vil du også have indtaget et net af 900 kalorier i slutningen af dagen.

Kalorier og Din Vægt

På trods af den mindre stofskifte løft, øget kalorieindtag vil føre til vægtøgning, ikke tab, for den gennemsnitlige person. Du tager på i vægt, når du indtager flere kalorier, end du forbrænder, hvilket får din krop til at lagre overskydende som fedt på kroppen. Omvendt kan du tabe dig ved at spise færre kalorier, end du forbrænder. Kun meget aktive mennesker, der vil brænde 3.000 kalorier per dag; for de fleste, at en sådan kost vil føre til en bredere talje.

Øget Stofskifte

For at øge dit stofskifte, uden at gå på kompromis med din vægt, drej til muskel-building aktiviteter, såsom løft vægte, praktisere yoga eller laver push-ups, crunches og squats. Muskelvæv forbrænder flere kalorier per time end fedt, så dit stofskifte vil køre hurtigere, dag og nat, som du udvikler denne lean masse. Du skal også udføre hjerte-kar-aktiviteter, såsom jogging, vandring, svømning, de fleste dage i ugen for optimal vægtkontrol. Selv om disse aktiviteter vil ikke nødvendigvis opbygge muskler for et varigt løft, de vil øge kalorieindhold brænding, som du udfører dem.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

ADVERT

Mest populære