Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Spise Vegansk i en Skole Cafeteria

Skolekantiner kan give muligheder for veganere, men du er nødt til at vide, hvad man skal kigge efter og hvordan man kan sikre, at hvad du spiser, er ernæringsmæssigt afbalanceret og tilfredsstillende. Tænk over kedelige side salater -- mix og match grøntsager, frugt, bønner, nødder og fuldkorn at opbygge en solid vegansk måltid.

Salat Bar

Selv om en salat er ofte betragtes som en side parabol til en kød-benmel, med den rigtige blanding af ingredienser kan du skabe en fiber-fyldt nærende vegetarisk frokost. Start med en seng af bladgrøntsager og tilføje dine favorit rå grøntsager. Vær sikker på at inkludere nogle af protein. De mest almindelige typer, du vil finde på en salat bar er i kikærter, kidneybønner og grønne ærter. Endelig, drys på nogle sunde fedtstoffer fra nødder, solsikkefrø eller en smule olivenolie. Tjek ingredienser på salatdressinger; nogle er veganske, men mange er ikke. Du kan altid pack din egen dressing fra hjemmet.

Side Retter

Når du vælger en side parabol, som en bagt kartoffel eller kogte grøntsager, bede serveren, hvis det var tilberedt med smør, margarine, eller mejeriprodukter. Hvis ikke, bør det være veganer. Forhøre sig om ingredienser i bønne salat, der er generelt veganer. Watch out for pasta; selv om de synes at være veganer, de fleste indeholder æg. Som for supper, undgå creme-baseret og pasta, som indeholder supper. Se for vegetabilske eller bean suppe og ind med de ansatte for at finde ud af, hvis bouillonen med kød eller grøntsager lager.

Sandwich Station

Mange cafeterier har gjort at bestille sandwich eller wrap-stationer. Spørg, om de ingredienser i brødet, eller wraps, som kan indeholde valle, en fælles ikke-vegansk ingrediens. Belastning op på en grønsager som rosenkål, tomater, løg og peber. Se efter hummus for nogle ekstra protein. Jordnøddesmør og gelé er en anden vegan sandwich mulighed. En burrito med ris, bønner, guacamole, salsa og grøntsager kan også være veganer. Watch out for refried bønner, som normalt indeholder svinefedt.

Pack Din Egen

Overvej pakning din egen mad fra hjemmet. Du kan altid købe noget på den side til at ledsage dit måltid som en salat, suppe, frugt eller en grøntsag side parabol. Pommes frites er ofte vegan-så spørg først, fordi de kan være kogt på oksekød talg, -- og så er mange poser chips og saltstænger. Tjek ingrediens lister. Nogle cafeterier vil udpege veganer-venlige muligheder, med et symbol. Hvis ikke, kan du tale med cafeteriet forvaltning og bede dem om at overveje at gøre det.

Om Forfatteren

Corinne Goff er en registreret diaetetiker i Rhode Island, der fungerer som en ernærings-konsulent i en privat praksis. Hun skriver en ernærings-blog, der fokuserer på naturlige, hele fødevarer. Goff har en bachelorgrad i psykologi fra Salve Regina University og en bachelor of science grad i ernæring fra University of Rhode Island.

Foto Credits

  • tomat og grøn bønnesalat billede af William Bær fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære