Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Spise for at Forhindre en Eftermiddag Energi Krise

En eftermiddag energi krise er resultatet af kroppens naturlige energi cyklus forbereder dig til at slappe af i slutningen af dagen. Dette opstår typisk, lidt efter frokost. Med en ordentlig kost, kan du forhindre en eftermiddag energi krise og hold øje indtil du er klar til seng. Tal med din sundhedsplejerske, hvis du altid føler sig træt -- dette kan være et tegn på en sygdom.

Morgenmad

Start dagen med en sund morgenmad øger din energi niveauer og hjælper dig med at koncentrere sig. En blanding af kulhydrater og proteiner, såsom havregryn med et æg, er ideel. Springe morgenmaden kan resultere i, sult og overspisning når du har en snack eller frokost. At spise for meget, får dit blodsukker til at svinge, og i sidste ende bidrager til en eftermiddag krise. Hvis du ikke har tid til at lave morgenmad i morgen, forberede noget aftenen før. En frugtsalat med yoghurt og hørfrø blandes i, er et sundt valg. Hårdkogte æg er simpelt, så godt. Skræl dem natten før, og opbevar dem i en lufttæt beholder, så de er nemme at få fat i i morgen.

Snacks

Et lille mellemmåltid mellem morgenmad og frokost holder din krop fyldt med energi. Begrænse størrelsen af din snack til mere end 200 kalorier på at forhindre blodsukker udsving. Hele korn blandet med proteiner holde dig over indtil frokost, kan du prøve et udsnit af hele korn ristet brød med peanut butter. Air-poppet popcorn og en portion nødder er en anden enkel løsning. Undgå overskydende sukker og fedtstoffer, der er fælles i de fleste emballerede snacks. Fedtstoffer kan gøre dig føle træg, og sukker kan forårsage et blodsukker fald efter den første stigning, hvilket resulterer i en eftermiddag krise.

Frokost

En sund, energigivende frokost bør bestå af en portion kulhydrater og en portion protein. Ikke spise for mange kulhydrater-en pasta salat for eksempel-for at forhindre blodsukker udsving. Godt valg til din frokost, kulhydrater omfatter brune ris, hele korn brød eller en bagt kartoffel. Protein i din frokost, leverer din krop med energi, men ikke forårsage et blodsukker fald. Holde sig til magert protein kilder til at undgå energi-drænende fedtstoffer. Kalkunbryst, fisk, kylling, tofu, hytteost og grøntsager er sunde valg.

Drikkevarer

Drikke mindst otte 8-ounce glas vand dagligt holder din krop fungerer korrekt. Når du er dehydreret, vil din krop langsommere og energi-niveauet falde. Desuden kan en eller to portioner af koffeinholdige drikkevarer med din snack eller frokost stimulere dit sind og hjælpe med at forhindre en eftermiddag nedturen med et midlertidigt boost af energi. Gode muligheder omfatter te og kaffe, men begrænse dit forbrug til 200 til 300 mg koffein dagligt for at forebygge problemer med at sove. Som en bonus, drikke kaffe i moderate mængder kan hjælpe med at bekæmpe kræft. Spring café og lave din egen kaffe med fedtfattig mælk og en teskefuld sukker, hvis du ikke kan lide det sort. Undgå sukkerholdige drikkevarer som sodavand og sportsdrikke.

Om Energidrikke

Energidrikke kan virke som en perfekt mulighed for at forhindre en eftermiddag energi krise, men deres virkninger er ofte kortvarig, i henhold til MayoClinic.com. Mange energi-drikkevarer er fyldt med sukker, og for meget sukker kan forårsage et styrt værre end den energi, der krise man forsøger at forhindre. Undersøgelser af de langsigtede sundhedsmæssige effekter af energidrikke mangler. Mens lejlighedsvis energy drink er usandsynligt, at forårsage sundhedsmæssige problemer, sund mad og koffein fra en almindelig kop kaffe er en bedre eftermiddag boost.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • Træt Forretningskvinde billede af Vanessa van Rensburg fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære