Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Spise Naturligt på et Budget

Når det kommer til ernæring, frisk er bedst. Fødevarer, der forbruges i en stat, som er så tæt på naturen som muligt giver de næringsstoffer og den største fordel for din sundhed. Men frisk, høj kvalitet, naturlige fødevarer ofte er dyrere end deres forarbejdede og raffinerede kolleger. Shop smart og træffe de rigtige forberedelser valg om at spise sundt og holde sig inden for dit budget.

Køb i Bulk

Sunde, naturlige fødevarer, som hele korn, bønner, nødder og tørrede frugter, der normalt sælges i pakker i supermarkedet gangene, men færdigpakkede fødevarer er ofte dyrere end de samme fødevarer, der sælges i løs vægt. Mange naturlige fødevarer butikker har en bulk afsnit fyldt med sunde fødevarer at vælge imellem. Sammenlign priser og vælge klogt, men, selv bulk afsnit indeholder undertiden højt fedtindhold, højt kalorieindhold, forarbejdede og raffinerede muligheder.

Købe Nogle Økologiske Varer, Ikke Alle

Økologiske fødevarer er væsentlig dyrere og ikke altid er de ekstra penge værd. Det er ikke nødvendigt at købe økologiske sorter af nogle fødevarer, fordi de ikke indeholder farlige niveauer af pesticider, noter Environmental Working Group. Fødevarer, der er sikre i konventionel form omfatter løg, søde majs, avocado, ananas, kål, asparges, mango, søde ærter, aubergine, vandmelon, svampe, grapefrugt, søde kartofler, cantaloupe og kiwi.

Dyrk Dine Egne

Afhængigt af hvor du bor, der har en fuld køkkenhave eller frugtplantage, kan ikke være en mulighed. Stadig, der er masser af muligheder for at supplere din kost med billig hjemmedyrkede fødevarer, uanset af pladsmangel. Pakket store-købte urter kan være dyrt, men du kan starte et vindue urtehave med blot en håndfuld frø. Friske tomater vokser godt i hængende urtepotter, og hjertelig, bladgrøntsager, såsom grønkål og arugula, gøre sig godt i små rum. For kun et par dollars værd af frø, du kan dyrke dine egne og trim din mad budget.

Cook Mere Meatless Måltider

Kød, fisk og skaldyr er din dyreste valg, når at forberede et måltid, især hvis du vælger alle naturlige, græs-fodret oksekød og vildt fanget frisk fisk. Æg er en glimrende kilde af billig, høj kvalitet protein; bønner koster kun et par dollars for et beløb, der kan strække sig over flere måltider. Og korn, såsom quinoa, er solid og billig kilder til protein. Vær kreativ i køkkenet med ingredienser, gør fritattas med friske grøntsager, en quinoa-og grønkål, salat eller frisk hummus og grøntsager pinde.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

Foto Credits

  • frugt og grøntsager i skålen billede af Marcin fra Sadlowski Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære