Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Spise Bælgfrugter

Fordi peanuts kommer fra bælg, der kan være delt i halve, de er klassificeret som bælgfrugter, ikke nødder, som er almindeligt antaget. Andre medlemmer af bælgplanter gruppe omfatter linser, bønner, ærter og soja. Bælgfrugter er utrolig alsidig grøntsager, der kan bruges til at lave supper, gryderetter og gryderetter eller brugt som kød-erstatninger. Nogle grøntsager kan endda være malet til en mel til at erstatte hvede. Bælgfrugter tilbyde en lav-fedt, kolesterol-gratis kilde til protein, og de er høje i fiber, og folat, kalium, jern, magnesium og andre vigtige næringsstoffer. 2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler, at voksne indtager mindst 3 kopper af grøntsager hver uge.

Forberedelse

1

Hæld tørrede bønner, ærter, linser eller jordnødder på en bageplade, og sprede dem ud i et enkelt lag. Pick ud og kassere ethvert uudviklede eller misfarvet bælgplanter.

2

Nyd tørrede bønner i en stor bestand gryde natten over. Dæksel 1 pund tørrede bønner med 10 kopper vand og opbevares i køleskab i mindst seks timer. Skiftevis, og kog 10 kopper vand, rør i 1 pund bønner og vende tilbage til en byld. Fjern gryden fra komfuret, og dæk med et tætsiddende låg. Tillader, at bønner skal lægges i blød i 2 til 3 timer. Iblødsætning bønner blødgør dem og hjælper dem til at lave mere jævnt. Linser, black-eyed peas og peanuts behøver ikke at gennemblødt.

3

Skyl bønner, linser og ærter under koldt, rindende vand. Skyl ikke peanuts.

4

Cook tørrede bønner, ærter og linser i en bestand gryde fyldt med tre gange deres volumen af vand. Tilsæt salt, peber, krydderier og krydderurter efter smag. Bring i kog, derefter lad det simre over svag varme i mindst 45 minutter. Nogle bønner kan tage flere timer at tilberede helt. Bønner er udført, når de kan nemt være moset med en gaffel.

Bruger

1

Top en frisk salat med kogte bønner, linser og jordnødder til at øge dit protein indtag. Fryse-tørrede sojabønner også lave en velsmagende salat-topper.

2

Mos kogte pinto eller sorte bønner med hvidløg, salt, løg pulver og et strejf af cayenne peber til at gøre en grøntsag dukkert. Bland bønner mash med kogt, magert oksekød eller tyrkiet til at strække kødet på taco nat.

3

Udskift jorden oksekød i spaghetti sauce med grofthakkede kikærter. Puré kikærter med hvidløg, løg og andre grøntsager til at lave hummus. Sprede hummus på sandwich, eller bruge den som en grøntsag dukkert.

4

Erstat halvdelen af olien i bagværk med ulagret, kogt og pureret linser for at reducere indholdet af fedt og øge din fiber indtagelse.

5

Tilsæt 1/2 kop af enhver type af kogte bønner, ærter eller linser til gryderetter, supper og gryderetter. Den bælgplanter vil absorbere smag af fad og give det en heartier tekstur.

6

Køb kikærter eller bønner mel i supermarkedet. Brug bælgplanter mel i stedet for hvede, når du bager brød, småkager og muffins. Bælgplanter mel gøre det lettere at spise gluten-fri.

7

Puls rå jordnødder i en food-processor til at gøre et konserveringsmiddel - og sukker-fri peanut butter. Brug peanut butter i krydrede retter såsom karry, eller sprede det på sandwich.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Bageplade
  • Stock pot
  • Fork
  • Bønner eller kikærter mel
  • Food processor

Om Forfatteren

Carolyn Robbins begyndte at skrive i 2006. Hendes arbejde udgør, kan ses på diverse hjemmesider og dækker forskellige emner, herunder neurovidenskab, fysiologi, ernæring og fitness. Robbins er uddannet med en bachelor of science grad i biologi og teologi fra Saint Vincent College.

Foto Credits

  • Zedcor Helejet/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære