Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Spise Sundt på Whataburger

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 12 December 2018

Hvis en tyk, saftig burger og en side af varme, salte pommes frites er din idé om et velsmagende måltid, du ville sikkert nyde at spise på Whataburger, en underskrift sandwich fra denne landsdækkende burger kæde. Mens Whataburger restaurant er ikke en ernæringsmæssig kraftcenter i sin menupunkter, kan du stadig nyde et sundt måltid mad i fastfood spisested, hvis du ved hvad du skal kigge efter, og hvordan du skal bestille din mad.

Ret Sandwich

En dobbelt eller tredobbelt patty burger kan indeholde flere kalorier og mættet fedt, end du skal spise for hele dagen. Den Tredobbelte Kød Whataburger er en af de mest unhealthful valg. Det indeholder 1,130 kalorier og 70 gram fedt. Hvis du følger en 2,000 kalorie diæt, skal du tage i mellem 44 og 78 gram fedt i alt per dag, ifølge Mayo Clinic. Den tredobbelte burger også indeholder 30 gram mættet fedt, langt mere end den øvre grænse på 15 til 22 gram. Hvis du vil have en burger, for en enkelt patty eller junior version i stedet. Den Tykke og Solide Jr burger indeholder 540 kalorier og 35 gram fedt, hvoraf 13 gram er mættet. Spring ost og mayonnaise til yderligere at reducere kalorie-og fedtindhold. For burger med salat, tomater og løg til at tilføje små mængder fibre og vitamin C. En grillet kylling sandwich er en anden lavere fedtindhold menupunkt, som også leverer en sund dosis af protein og jern. Den grillede kylling smelte på Whataburger har 460 kalorier og 22 gram fedt, hvoraf 5 gram er mættet.

Vælge Bedre Sider

Pass på den franske kartofler og løgringe. En stor ordre af fries indeholder 520 kalorier og 27 gram fedt, hvoraf 5 gram er mættet. En stor side af løgringe har 590 kalorier og 38 gram fedt, hvoraf 12 gram er mættet. Disse sider indeholder også store mængder af natrium. Har en have salat i stedet. Det indeholder 170 kalorier, og kun 9 gram fedt. Salat forbrugsstoffer, A-vitamin, så godt. Spring til salat dressing til at holde det endnu sundere. Et æble og tranebær salat er en anden lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold side med 260 kalorier og 9 gram fedt. Æble og tranebær salat leverer også vitamin A og calcium. En side af æble skiver indeholder 30 kalorier og fedt.

Drik den Rigtige Drikkevarer

Pass på sodavand, fordi det indeholder en stor mængde af tilsat sukker, og som kan bidrage til hjertesygdomme, vægtøgning og huller i tænderne. En ordre af root beer indeholder 90 gram sukker og en cherry cola indeholder 83 gram. Spring sød te, som godt. En stor sød te indeholder 460 kalorier og 114 gram sukker. For usødet ice tea i stedet. Det indeholder ingen kalorier og ingen sukker. Et glas vand er en anden sunde valg. Hvis du skal have sodavand, opt for kost versioner, der er lavere i kalorier og indeholder ikke tilsat sukker.

Pass på Dessert

Medmindre du planlægger at have æble-skiver for dessert, du ikke har nogen sund muligheder for at afslutte dit måltid. Den Whataburger dessert muligheder er alle fyldt med kalorier, fedt og tilsat sukker. Vanille malt indeholder 590 kalorier, 17 gram fedt og 92 gram sukker og jordbær malt har 670 kalorier, 15 gram fedt og 117 gram sukker. Chokolade malt har 670 kalorier, 16 gram fedt og en kæmpestor 144 gram sukker. Hvis du skal have dessert, gå til en chocolate chip cookie, eller æbletærte. Det indeholder stadig omkring 250 kalorier, men er langt lavere i fedt og tilsat sukker. Endnu bedre, dele det med en ven.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære