Sund Kost >> Ernæring

Hvad skal man Spise for Sunde Muskler

Den mad, du spiser, kan påvirke sundheden for dine muskler. Motion er også en vigtig del af at opretholde og opbygge muskler, men selv stillesiddende personer kræve kosten protein for muskel reparation og til at hjælpe med at minimere muskelsvind. Kulhydrater og fedt spiller en vigtig rolle i dit muskelvæv samt, mens vitaminer og mineraler, der leverer små, men vigtige molekyler, der holder dine muskler fungerer optimalt.

Protein

Hovedparten af din muskelvæv er opbygget af proteiner, og din kosten protein leverer de materialer, dette væv behov for at genopbygge og remodel muscle celler mellem træning sessioner. For optimal muskel sundheds -, protein-rige fødevarer, du spiser skal indeholde essentielle aminosyrer, byggestenene i protein kroppen ikke kan syntetisere. Disse aminosyrer findes i rigelige mængder i animalske kilder til protein, såsom mejeriprodukter, kød, fjerkræ, æg, fisk og skaldyr. Mælkeprotein er især god til at sunde muskler på grund af dens forgrenede aminosyre-indhold, der hjælper muskel reparation. Plante-baserede fødevarer, der ofte mangler en eller flere essentielle aminosyrer, men ved at spise en bred vifte af emner, der har nogle aminosyrer, for eksempel, bælgfrugter med hele kerner, vil du få alle de essentielle aminosyrer man har brug for.

Kulhydrater

Kulhydrater bidrager til muskel sundhed ved at give en klar energikilde til at styrke din fysiske aktiviteter. Der forsyner musklerne med brændstof, der giver dig mulighed for at udføre mere arbejde og udfordre dine muskler til at opfylde dine fitness mål. Timingen af din kulhydrat indtagelse kan sagen. At spise små, stivelsesholdige snack før du arbejder ud, hjælper med at give dig energi, mens indtagelsen af kulhydrat med en lille mængde af protein snart efter du motion kan stimulere muskel bygning. Kulhydrater fremmer frigivelsen af insulin, som stimulerer dine muskler til at optage nye aminosyrer til opbygning af nyt væv. Kulhydrater findes i hele korn, mejeriprodukter, frugt og grøntsager.

Fedt

Fedt i kosten kan spille flere roller i muskel sundhed. Mens alt for mange fedtstoffer eller de forkerte typer af fedtstoffer kan være skadeligt for din generelle sundhed, herunder tilstrækkelige sunde fedtstoffer, som er gavnligt for både din muskel-og til dit hjerte. Umættede fedtstoffer, som findes i fiskeolie, olivenolie, jordnøddeolie, rapsolie, sojaolie, valnødder og hørfrø – hjælper til at bevare integriteten og fleksibilitet i cellemembraner i dit muskelvæv. De kan hjælpe med kommunikation mellem muskelcellerne og støtte muskel opsving. Sunde fedtstoffer hjælpe med at reducere betændelse, der kan opstå med en streng træning, og de hjælper med at holde dit hjerte slå regelmæssigt. Hertil kommer, at de fedtstoffer i din kost give en backup brændsel, når dine kulhydrater er ved at være opbrugt, og tillader dig at engagere dine muskler i en længere periode.

Vitaminer og Mineraler

Mange vitaminer og mineraler holde dine muskler, sund og fungerer korrekt. Strygejern, for eksempel, holder disse iltet væv, så du kan opretholde din fysiske aktivitet. Spiser oksekød eller mørke kød fra fjerkræ kan forsyne dig med dette mineral. For bedre optagelse af ikke-animalsk strygejern kilder kan omfatte fødevarer rige på c-vitamin Calcium fra mejeriprodukter som ost, hjælper dine muskler kontrakt korrekt, som gør natrium i fødevarer såsom selleri og kiks. Forbrugende en bred vifte af fødevarer i passende mængder kan hjælpe dig med at erhverve alle de vitaminer og mineraler, du har brug for til at støtte muskel sundhed.

Om Forfatteren

En forfatter siden 1985, Jan Annigan er offentliggjort i "Plante-Fysiologi," "Proceedings of the National Academy of Sciences," "Journal of Biological Chemistry", og på forskellige hjemmesider. Hun har en sports medicine and human performance certifikat fra University of Washington, samt en Bachelor of Science i dyr videnskaber fra Purdue University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære