Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Spise Sundt Uden at Gå Amok

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret juli 20, 2017

Det kan være let at blive fanget i al den hype omkring den nyeste fad kostvaner. Problemer med dem, dog, er, at de kan randen af vanvid. Efter en afbalanceret kost er afgørende for at opretholde den generelle sundhed, men fad kostvaner kan føre til mangel på næringsstoffer, ifølge Texas School of Medicine. Han bliver besat af tanken om at spise den perfekte sund kost er kendt som orthorexia, tilføjer diætister, Jennifer Nelson og Katherine Zeratsky af MayoClinic.com. At være sund handler om balance og variation.

Skøn Dine Kalorier

En sund kost er en kalorie-kontrolleret kost. Harvard Health Publikationer anbefaler, at gange din kropsvægt i kilo med 15 for at finde din vedligeholdelse kalorie niveau. Spis så mange kalorier hver dag, hvis du ønsker at bevare vægten, spiser lidt mindre for at tabe sig og spise lidt mere at tage på i vægt. Snarere end øje med kalorier ned til den mindste detalje, kan du enten bruge den ernæringsmæssige oplysninger på emballagen for at få en generel idé om dit kalorieindtag eller bare skære ned på portionsstørrelserne og vælge et lavere kalorieindhold fødevarer, hvis du ønsker at tabe sig.

Makronæringsstoffer

Proteiner, kulhydrater og fedtstoffer, som er de tre makronæringsstoffer, forsyne kroppen med energi. Kulhydrater er din vigtigste kilde af brændstof. Protein er også ansvarlig for celle vækst og reparation og fedt er også nødvendigt for hormon-produktion. Du har brug for den rigtige balance af alle tre til at blive raske, så undgå at skære ud eller stærkt begrænse nogen af makronæringsstoffer. Mens nul-carb planer og meget fedtfattig kost kan være populære i vægt tab cirkler, de tager slankekure til det yderste og ikke er sundt eller holdbart på lang sigt.

Måltid Planer

Mål at spise en afvejning af de enkelte makronæringsstoffer. Har grøntsager og frugter for vitaminer og mineraler ved hvert måltid. Taktik som adskiller carbs og fedt, eller skære din kulhydrat indtagelse af et bestemt tidspunkt på dagen, gør slankekure yderst kompliceret. At opdele dine måltider, så de ikke blandes makronæringsstoffer grupper sammen, er helt unødvendig, ifølge ernæringsekspert Alan Aragon. I stedet har til formål at udfylde omkring en fjerdedel af din tallerken ved hvert måltid, med en protein kilde, et kvartal med hele korn eller stivelsesholdige grøntsager, en fjerdedel med grønne grøntsager og sidste kvartal med frugt eller flere grønne grøntsager. For fedt, som enten vælge en lidt tykkere protein, såsom okse-eller laks, har en lille servering af nødder eller frø til din mad eller tilberede nogle af de elementer i et lille hjerte-sunde olie.

Fjerne Fødevarer

At afskaffe eller forbyde visse fødevarer fra din kost kan gøre, som du beder dem endnu mere og gøre din sunde kost svært at holde sig til, især når du er på vej eller til at spise ude. Du kan stadig få gode resultater, selv hvis du indeholde små mængder af usunde eller "snyde" fødevarer i din kost, hvis du praksis moderation, bemærker Ingrid. United States Department of Agriculture ' s retningslinjer endda tillade, at mellem 100 og 300 skønsmæssige kalorier per dag. Dette kan holde dig rask.

Om Forfatteren

Mike Samuels

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • BananaStock/BananaStock/Getty Images
bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære