Sund Kost >> Ernæring

Hvordan du kan Spise Sundt i en højere Læreanstalt Cafeteria

College introducerer mange nye ansvarsområder, og friheder. For mange unge mennesker, det vil den første tid af at have forskellige daglige tidsplaner samt at vælge, hvornår og hvad de skal spise til måltider. Sætte på den "freshman 15" er noget kendt alt for godt. Undgå denne vægtøgning, kan opnås ved at vise nogle selvkontrol og smart valg i kantinen.

Portion Kontrol

Se dele er en stor vigtig for at bevare vægten. Brug en mindre tallerken til at hjælpe med at styre, hvor meget mad er tilføjet til din skuffe. Især ur del størrelser fra tom kalorieindhold fødevarer, -- dem, herunder fast fedt og tilsat sukker. Disse fødevarer tilføje kalorier, men tilføj lidt ernæringsmæssige værdi; som eksempler kan nævnes slik, bagværk, sodavand, pizza, pølser og energidrikke. Prøv at spise disse fødevarer, mindre ofte og i små portioner for at spise sundere.

Skræddersy Dit Måltid

Tøv ikke med at spørge til den særlige dag uden ost eller med ekstra grøntsager. Se toppings og tilbehør på fødevarer, herunder salater. Salatdressinger, ost og cremet saucer alle tilføje ekstra kalorier i et måltid. Tænk på de forskellige kombinationer af mad, end hvad der kan være annonceret; tilsæt kylling bryst entree til en bund af salat greens i stedet for at få det med makaroni og ost. Opfylder en sød tand med en frugt-baseret dessert i stedet for kage eller småkager.

En Afbalanceret Plade

Målet for en afbalanceret plade ved hvert måltid. Halvdelen af tallerken skal være frugter og grøntsager. Vælge en bred vifte af typer og farver for at drage fordel af de forskellige vitaminer og mineraler. En fjerde af pladen skal være protein. Protein kan omfatte magre udskæringer af kød, fedtfattige mejeriprodukter muligheder, bønner, soja og nødder. En fjerde af pladen skal være korn, mindst halvdelen bør være fuldkorn.

Undersøg Måltid Planer

Undersøg måltid planer college eller universitet tilbyder. Hvis der kan være mere omkostningseffektive og spar kalorier at spise morgenmad på dit kollegieværelse i stedet for cafeteriet. Korn, yoghurt eller en engelsk muffin med lidt ost eller nøddesmør tilføjet til protein, alle gør det nemt og sundt valg for dorm-room morgenmad. Vurdere, hvor mange måltider om ugen, du har brug for, og hvis der er andre muligheder end alt-hvad-du-kan-spise for at hjælpe med at vælge smart cafeteria mad.

Om Forfatteren

Rachel Sok er en klinisk diætist, der arbejder i Washington, DC-området. Hun har en diætetik-grad fra University of Kentucky og færdig med hendes diætetiske praktik på Johns Hopkins Bayview Medical Center. Sok uddanner personer i den generelle ernæring og kost, der er specifikke for deres sygdomme.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære