Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Spise Frugt til Morgenmad Og Frokost til at Tabe sig

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret November 21, 2018

Frugten har et ry for at være et sundt valg i enhver afbalanceret kost og en god grund til. Frugter indeholder et væld af vitaminer og mineraler, og det AMERIKANSKE ministerium for Landbrug anbefaler, at voksne spiser mellem 1 1/2 og 2 kopper frugt hver dag. Så får kreative ved at lave velsmagende, kalorielet frugt-fyldte morgenmad og frokost.

Frugtagtig Ideer til Morgenmad og Frokost

Vælge et lavere kalorieindhold frugter, når det er muligt. Frugter, der er lavere sukkerindhold og højere i fiber vil hjælpe med at holde dig til at føle dig fyldigere, noter ernæringsekspert Dr. Jonny Bowden. Æbler, grapefrugt og bær er Bowden top valg, men kirsebær, rabarber, melon, fersken, guava og papaya er alle sukkerfri så godt.

Pick hele frugter i løbet juice, rådgiver Dr. Kara Mohr på Fitness Magazine hjemmeside. Juice vil ikke rigtig mætte dig, og du er mere tilbøjelige til at føle sig sulten før.

Tilføje protein til din morgenmad og frokost. Mens fiber, frugt, vil bidrage til at bevare din fylde, at tilføje protein øger denne effekt. Prøv at have i eders frugt sammen med en omelet eller en blanding blandede bær med proteinpulver til morgenmad. Frokost kan være et æble eller appelsin på den side af en blandet grøn salat med kalkunbryst. Eller prøv ananas og hindbær blandet i hytteost og toppet med nogle mandler i flager.

Bland en kombination af bær i havregryn i stedet for honning eller ahornsirup. Bær er meget lavere i kalorier og sukker og højere i næringsstoffer end sirup.

Blanding af forskellige typer frugt til at lave dine egne breder sig til toast. Som honning og ahornsirup, kommercielt produceret bevarer og breder kan være fyldt med sukker, men at blande dine egne ferskner, figner og brombær betyder, at du får en frisk smag, som ikke er tilsat sukker.

Skift din side af chips til frokost for en frugtsalat. Chips -- selv den fedtfattige slags-er stadig høj i kalorier, ikke særlig fylde og blottet for næringsstoffer, så gå til en frugt salat med grapefrugt, melon og appelsiner i stedet for.

Smide nogle frugt i din frokost salat for at give det en sød kick. Rosiner gå godt i Marokkanske kylling, salat, æbler kan bruges i en Waldorf salat eller tilføje ribs til en kroning kylling eller kalkun, salat lavet med fedtfattig yoghurt og karry. Selv jordbær kombinere godt med balsamico eddike og bitter salat blade som raket, eller prøv et granatæble og feta salat.

Få en bred vifte af forskellige frugter, så du får de forskellige fordele, som forskellige typer tilbud. Ifølge Harvard School of Public Health, ikke en type, der giver alt hvad du har brug for, så tager sigte på at skifte det op. Enten holde med de samme par frugter i en uge, derefter foretage et totalt skift i uge to, eller ændre dem dagligt.

Kalorieindhold Knasende Morgenmad og Frokost

At regne ud hvor mange kalorier du bør stræbe efter hver dag. Hvis du ikke er særlig aktiv, du har brug for mellem 10 og 12 kalorier pr pund legemsvægt per dag for at vedligeholde din vægt, ifølge Margaret Beføjelser af den Amerikanske Diætetiske Association. At tabe vægt, mål, for omkring 300 til 500 mindre end dette beløb per dag.

Opdel dine samlede daglige kalorieindtag med antallet af måltider du spiser på en dag. Hvis du planlægger at spise morgenmad, frokost og middag, dividere med tre for at finde de kalorier du skal spise ved hvert måltid. Hvis du vejer 150 kilo for eksempel, at du skal spise et minimum af 1.500 kalorier om dagen. Med tre måltider om dagen, får du 500 kalorier til morgenmad og 500 kalorier til frokost.

Finde ud af, hvor mange kalorier frugt, du planlægger at spise indeholder. Frugt ikke altid har kalorie indhold, der er anført på emballagen, så kan du nødt til at bruge en online database. Den AMERIKANSKE Food and Drug Administration har borde på sin hjemmeside beskriver de kalorier, kulhydrater, fedt og protein af de 20 hyppigst forbruges frugter, som kan være til nytte.

Faktor kalorier fra frugt til resten af måltidet. Hvis du har besluttet dig for at spise en banan og en appelsin og pillet den på morgenmad og en kiwi frugt med nogle jordbær til frokost, veje eller måle dine portioner, finde kalorieindholdet og trække denne fra 500, svarende til antallet af kalorier, du har tilbage at spise fra nonfruit fødevarer.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Lav-kalorie frugter

  • Høj-protein fødevarer

Advarsel

Check med din læge, før du foretager nogen ændringer af din kost.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære