Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Spise Mejeriprodukter Gratis

At give op mejeriprodukter er nemt med antallet af mejeri-fri fødevarer, der findes i købmandsforretninger. Alt det kræver er at lære, hvad man skal undgå, og hvilke fødevarer og drikkevarer træffe passende erstatninger. Mange mennesker vælger at spise mejeriprodukter gratis for sundhed, åndelige eller etiske årsager. For andre kan det være et mælkeprotein allergi. Ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration, at mælk er en af de otte mest almindelige fødevareallergi, og den eneste behandling, til mad allergi, er den samlede unddragelse af allergener.

Hvad er Mejeri?

Når der skiftes til et mejeri-fri kost, er det vigtigt først at forstå, hvad mejeri er, og hvordan man kan identificere det. Mejeri refererer til et produkt, der er fremstillet af eller indeholder komælk. Nogle fødevarer, der indeholder mejeriprodukter er mere indlysende, såsom komælk sig selv, ost, yoghurt, fløde, ost, creme fraiche, fløde, halv og halv, is, smør og yoghurt. Ifølge Mayo Clinic, mennesker, der er allergiske over for mælk protein kan også være allergisk over for geder, får og bøfler mejeriprodukter.

Undgå Tilsætningsstoffer

Mange forarbejdede fødevarer også indeholder mejeri som et tilsætningsstof, og det kan blive kaldt ting som kasein, valle, laktose eller smør smag. For at undgå mejeriprodukter, læse etiketter er vigtigt. FDA har gjort det lettere at identificere mejeri-indeholder ingredienser, der er ved at kræve, at emballerede fødevarer til en liste over alle de otte store fødevarer allergener. Du kan finde allergenet erklæring i bunden af ingredienslisten eller ernæring fakta etiketten på emballagen. Hvis produktet har mejeriet i det, vil meddelelsen sige "Allergen Information: Indeholder Mælk" eller kan blot sige "Indeholder Mælk."

Mejeri Erstatninger

På grund af at antallet af mennesker med fødevareallergi, er mange virksomheder producere mejeriprodukter erstatter lavet af ting som ris, soja og nødder. Smør erstatninger er let at finde, og er lavet af primært vegetabilske olier. Populære ikke-mejeri mælk er soja -, ris -, mandel og kokos. I dag kan du finde alt fra tofu creme fraiche til kokos is -, mandel-ost og endda mejeri-fri makaroni og ost. Det er dog vigtigt, at dobbelt tjekke emballagen for et allergen erklæring, selv hvis produktet viser mejeri gratis. Når du finder ud af det er, at bruge den erstatter i stedet for den virkelige mejeriprodukter.

At spise ude

Det kan være mere vanskeligt at afgøre, om fødevarer, der indeholder mejeri, når du bestiller fra en menu. Generelt, fløde-baserede supper og saucer, som Alfredo, og de fleste desserter indeholder mejeriprodukter, medmindre andet er anført. Det er vigtigt at spørge serveren eller chef, hvis varen indeholder mælkeprodukter. Husk, at mange restauranter bruge smeltet smør, når du laver mad, og så spørge, om det så godt. Hvis serveren er i tvivl om eller ikke er i stand til at spørge kokken om at bekræfte ingredienser, for noget andet, som du kan være sikker på er, mejeri gratis.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

Foto Credits

  • Kokos på hvid baggrund billede af miolanasvetlana fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære