Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad skal du Spise, Når Trang til Salte Snacks

At have en midt på eftermiddagen trang til en salt snack kan gøre dig til hoved til den automat for en usund oplevelse. Der er flere krydrede fødevarer, du kan købe i forvejen, og del ud på hjem at opfylde dine salt cravings. På denne måde kan du få en sund snack til at tage på arbejde, i stedet for at blive fristet af noget salt fra automat.

Air-Poppede Popcorn

Air-poppet popcorn er lav i kalorier, med 80 kalorier i en 3-cup servering, ifølge den Amerikanske Diætetiske Association. Du kan tilføje flere forskellige typer af pynt til luft-poppet popcorn til at hjælpe med at fodre din salt trang. I stedet for at tilsætte salt til din portion popcorn, grave gennem din spice kabinet og udvælge din favorit tørrede urter. Tilsætning af tørrede timian eller oregano pakker i masser af smag, mens der tilbyder minimal, hvis der er nogen, kalorier. Drys frisklavet popcorn med hvidløg pulver til at gøre det mere velsmagende. Hvis du kan lide krydret, tilføjer et strejf af dine foretrukne hot sauce til popcorn tilføjer masser af smag, uden at upping salt indhold for meget.

Nødder

Nødder er fulde af sund fedt og kan holde dig til at føle dig tilfreds til timer. En 1-ounce servering af usaltet mandler eller peanuts giver mindre end 3 mg af salt. Opt for salt-gratis eller lav-natrium sorter for at undgå indtagelse af for meget salt. Nødder er kalorie-tætte og give en høj mængde af fedt og kalorier for en lille del. At have en stor krukke eller en pose nødder i foran af du kan friste dig til at spise en stor portion. Når du køber en krukke af nødder, del 1-ounce portioner ind i plastik poser og læg dem i din spisekammer. Denne måde, du vil have pre-anrettede snacks klar til at gå, og du vil være mindre tilbøjelige til at overspise.

Hummus og Peanut Butter

Hummus og peanut butter lave lækker og sund dip til friske grøntsager. Lav din egen hummus derhjemme med dåse garbanzo bønner, olivenolie, frisk hvidløg og et strejf af Parmesan ost. Hummus par godt med gulerødder, røde radiser og agurk i skiver. Lav-natrium peanut butter kan også fodre din salt trang. Del peanut smør i en lille ramekin og fylde en plasticpose med baby gulerødder og selleri pinde til at nyde som en eftermiddagssnack. Ikke kun vil grøntsager med hummus eller jordnøddesmør bremse din salt trang, de giver også masser af fibre til at holde dig til at føle dig tilfreds indtil middag.

Usaltet Saltkringler og Chips

Nogle af dine foretrukne salte snacks er tilgængelige i usaltet eller lav-natrium sorter. Usaltet saltkringler har omkring 80 procent mindre natrium end almindeligt salt saltkringler. Flere typer af kartofler, tortilla og pita chips også komme i lav-salt sorter. Læs om ernæring etiketten grundigt, hvis du ser dit saltindtag. En lille pose med saltkringler eller chips kan indeholde to eller tre portioner, som kan fordoble eller tredoble dine natrium indtag.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære