Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Spise Flere Kalorier

Skrevet af Amanda Hernandez ; Opdateret December 27, 2018

Det er ofte vanskeligt for de undervægtige til at tage på i vægt, da det er for overvægtige at tabe sig. Hvis du for nylig har tabt sig på grund af en sygdom eller følelsesmæssige spørgsmål, er undervægtige, eller bare er interesseret i at tage på i vægt, kan du tænker om at øge dit kalorieindtag. Fokus på sunde fødevarer, kilder, når du tilføje flere kalorier til din kost, så du bevare et godt helbred. Vælg nærende fødevarer over fedtholdige og sukkerholdige valg.

Spis Ofte

Spiser fem til seks små måltider om dagen vil hjælpe dig med at forbruge flere kalorier. Ved at sprede din indtagelse af mad hele dagen, du er mere tilbøjelige til at spise flere kalorier, end hvis du spiste kun to til tre gange om dagen. Forbruge væsker i mellem måltiderne, såsom mælk eller 100 procent frugtsaft, men ikke med dem. Dette kan hjælpe med at give plads til mere fast føde. Snack indstillinger omfatter nødder, ost, peanut butter og avocado. Lave en nærende sandwich med magert kød, avocado og grøntsager for ekstra kalorier, for eksempel.

Fokus på Næringsstof-Tætte Fødevarer

At tage på i vægt på en sund måde, bør du fokusere på at spise nærende fødevarer. Gode muligheder omfatter hele korn, fedtfattige mejeriprodukter, frugt og grøntsager og magert protein kilder. Protein kan hjælpe med at opbygge muskler og støtte en sund vægtøgning. Smart muligheder omfatter magert kød, æg, nødder, bønner, ost, mælk og soja produkter. Fuldkorn giver B-vitaminer, fibre og mineraler, som er vigtige for din krop.

Undgå Tomme Kalorier

Indtagelse af fødevarer som sodavand, slik, chips og småkager er ikke en smart måde at øge kalorier. De ikke hjælpe med at opbygge muskler, væv reparation eller styrke knogler som næringsstof-rige fødevarer gør. I stedet for en unhealthful mulighed som en is, milkshake, gøre en sundere shake med fedtfattig mælk, yoghurt, banan, peanutbutter og is. Vælg en bagt kartoffel serveret med bønner og fedtfattig ost i stedet for at spise chips.

Højt Kalorieindhold Pynt

Toppings at tilføje ekstra kalorier for at fødevarer kan bidrage til at øge den samlede kalorieindtag. Som eksempler kan nævnes ost på toppen af en kylling taco eller peanut smør på toppen af en fuldkorn engelsk muffin. Gøre havregryn med mælk i stedet for vand til at øge kalorier og derefter top med nødder og frugt. Olivenolie, nødder og avocado kan også bruges til at øge kalorier. Skru op for kalorie indhold af kartoffelmos, supper og gryderetter med mælkepulver.

Om Forfatteren

Amanda Hernandez er en registreret diætist, der har en Master of Arts-grad i familie-og forbruger videnskaber med en vægt på diætetik fra Western Michigan University. Hendes arbejde har været omtalt i "Women' s World" og "Kvindernes Dag" magasiner. Hun skriver til nutritionistreviews.com og har været en ernæring, forfatter siden 2010.

ADVERT

Mest populære