Sund Kost >> Andre

Let Fyldte Middage

Oversigt

Børn elsker fyldte retter -- det er sjovt at hjælpe til med at gøre, mættende og velsmagende. Du vil elske dem endnu mere, fordi de er enkle at forberede sig i god tid og varmes op kommer spisetid. Fyld måltider tilbyder en fantastisk mulighed for at listende tilføje næringsstof-pakket grøntsager samt protein til din familie middag. Måske bedst af alt, disse er store valg for rester, og mest til at smage endnu bedre varmet op den næste dag. En bred vifte af fødevarer, der kan laves om til cool, spiselige fartøjer til velsmagende fyld.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Fyldte Tomater

Giver en kan-endnu-sød smag, når bagte tomater perfekte kandidater til stopning, og det er virkelig svært at gå galt, når du opretter en blanding til at sætte ind. For at gøre det, du vil få lyst til at forvarme din ovn, så øse ud centrum af store tomater, der sikrer, at du fjerne alle frø. En enkel, børne-behagelig mulighed er at proppe dem ved hjælp af instant fyld mix, måske beriget med et par æg eller nogle cheddar ost. Drys med Parmesan og bages til de er helt kogte. Du kan have det sjovt med dine børn ved at fortælle dem, at de fyldte tomater er "rekonstrueret pizza" og få dem til at finde ud af, hvilke ingredienser, de to retter har til fælles.

Fyldte Peberfrugter

I kraft af deres form, peber blev stort set lavet til at være proppet. De er robuste, hule og stå op, når der skal bages. En mættende standby er grønne peberfrugter fyldt med hakket oksekød og ris. Første, skær toppen af peber og trække ud af frø og hvide membraner fra peberfrugter. For at spare værdifuld tid, bruge instant ris, og kog det, mens du brune kødet. I en skål, bland oksekød, ris, tomatpuré, Worcestershire sauce, hvidløg pulver, løg pulver og salt og peber efter smag. Derefter placere dem i et ovnfast fad og lad det koge, indtil gjort. Denne alt-i-én ret vil give dine børn portioner af grøntsager, protein og mættende stivelse. Du får fantastiske anmeldelser og de er et snuptag at gøre.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Pasta Skaller

En af de mest crowd-glædeligt måltider, der kræver en meget lille indsats er fyldte skaller. Dette italiensk ret, har ting de fleste af alle børn elsker: pasta, ost og tomat sauce, alt i én smart pakke. At skabe en let fyldte skaller, du bliver nødt til først at koge jumbo-size pasta skaller i henhold til producentens anvisninger. Derefter blande ricotta, mozzarella og Parmesan ost med æg, tørret persille, salt og peber. Sted skaller, åbne side op, på et ovnfast fad og derefter udfylde hver med osteblandingen. Top alle med jarred tomat sauce af dit valg, drys med mere Parmesan og bages, indtil grundigt opvarmet. Til amp op ernæring indhold, kan du overveje at tilføje grøntsager til saucen, før at sprede den på -- spinat, champignon og peberfrugter er alle gode muligheder. Fyldte skaller er lækker, når de ledsages af en salat med en cremet dressing med krydderurter. Endelig, være sikker på at få masser af rester -- i morgen vil du være glad for du gjorde.

dobbelt bagte kartofler billede af Pix af Marti fra Fotolia.com

Dobbelt Bagte Kartofler

En lækker godbid, dobbelt-bagt kartofler er en fantastisk måde at få din familie spændt på at samle " rundt om middagsbordet. Tilføj en grøn salat, og de er et komplet og tilfredsstillende måltid. Endnu bedre? Forberedelsestiden er under 20 minutter-efter kartoflerne er først bagt -- gør dig til at ligne en måltiderne hero for en meget lille indsats. Første off, bage (eller mikroovn) store kartofler indtil gaffel-udbud. Mens spuds madlavning, steges nogle skiver bacon, indtil sprød, afløb fra fedt, og når den afkøles, hak i små stykker. Når de er færdig, skal du fjerne kartofler fra ovnen og skæres i halve på langs. Brug en ske, øse ud af indmaden af kartofler, være omhyggelig med at efterlade en smule indeni, så at huden "skaller" forbliver intakt. I en skål, blend kartoffel mash, creme fraiche, smør, revet cheddar, hakkede forårsløg, og halvdelen af den hakkede bacon og salt og peber. Når blandet, omhyggeligt ske blandingen i potato skins (som bør være anbragt i et ovnfast fad), dividere blandingen ligeligt mellem alle de knolde. Endelig, drys toppen af hver kartoffel med resten af bacon, mere revet cheddar og en smule mere hakkede forårsløg. Bages til toppen er gylden-brune og varmes igennem. Derefter tjene og vente til raves til at begynde.

Eising/Photodisc/Getty Images

Fyldt Kalkunbryst

Hvem siger, at tyrkiet og fyldet er en Thanksgiving-kun behandle? Dette klassiske, familie-glædeligt combo kan og bør nydes hele året rundt. Og, i modsætning til den udfordring, stegning af en hel fugl, til at forberede en fyldt kalkun bryst er en leg, der kræver lige under 30 minutters forberedelsestid (før tilberedning). For det første udarbejde store-købte fyld, tilføjer det en skrællet og finthakket æble, hakkede løg og æg. Læg fyldet i en forhøjning i en bradepande. Så tag et kalkunbryst og pres den ned over fyldet, hvilket gør sikker på, at det dækker det meste af det. Endelig, gnide huden på brystet med nogle af smør og tilsæt en smule vand til bradepande. Stege udstoppede bryst, indtil perfekt tilberedt, og derefter fjernes fra ovnen og lad det sidde i et par minutter inden udskæring og servering. Tilføje en salat og måske en side af tranebær begejstret, og du har en nærende, ferie-inspireret måltid, som du og dine børn vil elske.

Eising/Photodisc/Getty Images

Fyldte Squash

Dette er en vidunderlig, all-in-one skål, der vil have kræsne børn råber på flere grøntsager. Fyldte squash kan være forberedt med et væld af variationer, så er du velkommen til at være kreativ. Første off, bringe en gryde med vand til en rullende kog og kog hele zucchinis, indtil de er møre; fjerne fra puljen med en kærv ske og lad dem afkøle en smule. Derefter, skive hver i halve på langs og brug en ske til at øse ud af indmaden og læg dem i en skål, blandes med tørt brød krummer, hakkede løg, hakkede friske persille og æg, samt revet cheddar og revet Parmesan ost. Når godt blandet, ske lige store beløb tilbage til zucchini skaller (placeret i en bradepande), og læg stykker af smør på toppen af hver, afsluttende med et drys af Parmesan. Fyldte zucchini gør det til en himmelsk hovedret serveret med salat, eller som kan bruges til at ledsage en kødret. De er lækre genopvarmet, så sørg for at gøre masser af lækre rester.

Om Forfatteren

Laura Vogel arbejdet i professionelle udgivelse siden 1994. Hun har fungeret som en forfatter til Zagat, kopi chef for "ELLE," assistent administrerende redaktør af "Us Weekly" og funktioner redaktør for "Pulse" er del af "The New York Post." Vogel har en B. A. i medievidenskab fra Hampshire College i Amherst, Mass.

ADVERT

Mest populære