Sund Kost >> Sunde Måltider

Drikkevarer Uden High Fructose Corn Syrup

Skrevet af Kendra Wright; Opdateret 14 December 2018

Fedme, diabetes og hjertesygdomme er bare et par af de mange sundhedsmæssige betænkeligheder omkring det stigende forbrug af high fructose corn syrup. Ifølge "American Journal of Clinical Nutrition," drikke som sodavand og juice er det vigtigste medier, hvorigennem denne farlige ingrediens, der kommer ind i vores kost. Mens du læser ingrediens etiketter er en kritisk del af at undgå høj fructose corn syrup, mange alternative drikkevarer, der kan formidle sundhed og tilfredsstille tørsten.

Vand

Dette kan synes et oplagt alternativ, men overraskende nok er de fleste Amerikanere ikke drikker næsten nok vand. Vand bør træde i stedet for alle andre drikkevarer og leverer hovedparten af din hydrering. Kronisk dehydrering er en bekymring blandt mange Amerikanere i dag, og er forbundet til flere kroniske helbredsproblemer.

Urtete

Urtete kan gøre et godt alternativ til juice, når frugt-flavored valg er udvalgt og kombineret. Urtete behøver ikke at være kedeligt. Prøv kamille til at fremme søvn og afslapning eller ingefær til at give energi til kroppen. Grøn te giver en bred vifte af potentielle sundhedsmæssige fordele, herunder forebyggelse af kræft.

100% Frugt Juice

Mens frugt juice er en af de vigtigste drikkevarer i hvor høj fruktose majs sirup er fundet, mange mærker tilbyder 100 procent juice sorter. Apple juice sjældent indeholder høj fructose corn syrup. Frugt juice bør indtages i moderate mængder, da de indeholder høje koncentrationer af sukker. At fortynde 100 procent frugtsaft med vand er bedst til at mindske de naturlige sukkerarter.

Kombucha-Te

Kombucha-te indeholder et rigt udbud af probiotika, sunde tarm bakterier – og har brugt i århundreder til at hjælpe fordøjelsen og fremmer en følelse af velvære. En undersøgelse offentliggjort i 2012 i "BMC Komplementær og Alternativ Medicin", selv indikerer, at det kan være effektivt i behandling og forebyggelse af diabetes. Denne lidt kulsyre te har hjulpet mange fjerne deres sodavand afhængighed og er nem at tilberede derhjemme.

Stevia Sodavand

En unik og sundt alternativ til sodavand er at kombinere kulsyreholdige mineralvand med nogle dråber af krydret, flydende stevia. Stevia er en sød urt med nul kalorier og ingen kendte bivirkninger. Flydende stevia er til rådighed i root beer, vanille, citron og mange andre lækre varianter. Sund sodavand er nu en realitet.

Om Forfatteren

Kendra Wright har været aktivt engageret i at studere og leve en sund, næringsrig livsstil i mere end 14 år. Wright fik sin bachelor ' s grader fra Indiana Universitet i biologi og kemi, senere eksamen summa cum laude fra University of Bridgeport med en master-grad i ernæring. Wright fortsætter med at forske i og under uddannelse i de områder af funktionel medicin, evidensbaseret ernæring og generelle sundhed.

ADVERT

Mest populære