Sund Kost >> Kost

Drikkevarer Høj i Kalorier til Spædbørn

Skrevet af Sharon Perkins ; Opdateret December 20, 2018

Den kun drikke et barn under en alder af 6 måneder skal have, er mælk, enten bryst mælk eller formel. Babyer under 6 måneder ikke har brug for og bør ikke have andre drikkevarer, herunder juice eller vand. Hvis dit barn har brug for flere kalorier, hans læge kunne tyde på at øge den ernæringsmæssige værdi af standard formler eller tilføje kalorier til udtryk modermælk. Du kan også købe kommercielle formler med højere kalorie tæller end almindelige formel.

Kommercielle Høj-kalorie Formel

Almindelige modermælkserstatninger supply 20 kalorier per ounce, det samme antal kalorier, der findes i modermælk. Højt kalorieindhold pre-made flydende kommercielle formler give op til 30 kalorier per ounce. Nogle høj-kalorie formler bør kun anvendes til for tidligt fødte spædbørn.

Tilføjelse af Kalorier til Bryst Mælk eller Formel

Hvis din baby drikkevarer formel, kan du øge dens brændværdi ved at tilføje mere pulveriseret scoops end de kan opfordrer til. Du kan også tilføje mælkepulver eller formel, der er udtrykt i modermælken, hvis det er nødvendigt at øge dit barns kalorieindtag. Tilføjelse af ekstra pulver, der normalt anvendes til at øge kalorie indtag til 22 eller 24 kalorier pr ounce, afhængigt af hvordan du forbereder det, selvom det er muligt at øge de beløb, yderligere. Hvis du tilføjer pulver, brug kun den scoop, der fulgte med formlen. Fyld en scoop til toppen, men ikke pakke pulver ned eller tilføje overdænge beløb.

Tilføjelse af Korn til Formel

Hvis din baby ikke kan sove natten igennem, velmenende venner og slægtninge kunne tyde på at tilføje korn til sin flaske, til at øge antallet af kalorier, han tager i for at hjælpe ham til at sove længere. Denne metode til at få en baby til at sove igennem om natten ikke har en høj succesrate. Ifølge en Cleveland Clinic undersøgelse rapporterede i September 1989 udgave af "American Journal of Sygdomme hos Børn," tilføjer korn til natten flasker ikke gøre en væsentlig forskel i, hvor længe spædbørn sov. På sin hjemmeside side diskuterer spædbarn korn i juli 2012, Minnesota Department of Health kalder tro, at tilsætning af korn til flasken hjælper en baby sove natten igennem et gamle koner' fortælling og tilføjer, at babyer har brug for at spise hver fire til seks timer, fordi de har små maver.

Overvejelser

Må ikke øge kalorier i dit barns flaske på nogen måde, herunder tilføjelse af korn, uden din læges godkendelse. Juice er en lav-kalorie drik i forhold til bryst mælk eller formel. At blande høj-kalorie formel eller giver det unødigt forkert, kan forårsage nyreproblemer, hvis din baby kan ikke håndtere mere koncentreret formel. På forhånd forberedt flydende koncentreret formler er sikrest at bruge, fordi de har ikke plads til fejl. Aldrig tilføje sirup eller sukker til din baby 's formel; højt indhold af sukker kan forårsage diarré, Children' s Sundhedsydelser af Atlanta advarer.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære