Sund Kost >> Sunde Måltider

Ikke Drikke Vin Bidrage til Mave Fedt?

Skrevet af Jody Braverman; Opdateret November 27, 2018

Et glas vin kan være en afslappende måde at slappe af i aften eller i den perfekte parring for et gourmet-måltid. I moderate mængder, drikke vin, vil ikke forårsage mave fedt end nogen anden mad eller drikke i din kost. Faktisk viser forskning, at det kan endda hjælpe med at reducere den vægtøgning. At drikke for meget vin, men vil have den modsatte effekt.

Maven Bule Kamp

Det er fælles for voksne, især kvinder, på at opleve en større talje, som de alder. Denne regel falder sammen med en samlet vægt gevinst og en reduktion i muskelmassen. Ifølge Harvard Health Publikationer, kan du opleve en voksende talje selv hvis du ikke har taget på i vægt. Fat dybt i det abdominale område kaldes visceralt fedt, og det kan være forbundet med nogle alvorlige sundhedsmæssige problemer, herunder hjerte-kar-sygdomme og Type 2-diabetes. Hvor din krop lagrer fedt, kan være reguleret af genetik, men kost og alkoholforbrug helt sikkert spille en rolle.

Vin og vægtøgning

Hvis du overskrider din krop er kalorie behov, vil du tage på i vægt. Og det er faktisk ligegyldigt, om du tager i alt for mange kalorier fra fødevarer eller drikkevarer såsom vin. Alkohol har 7 kalorier pr gram-det er mindre end fedt, med 9 kalorier per gram, men mere end kulhydrat og protein, som hver har 4 kalorier per gram. Hvis du drikker to glas rødvin om dagen, hvilket udgør omkring 250 kalorier, men du har allerede opfyldt dine kalorie behov for den dag, de ekstra kalorier vil blive lagret som fedt. Om fat ender i din midsection eller hofter eller andre steder, afhænger i høj grad af genetik.

Vin i Moderate mængder

At drikke vin, der overstiger dit daglige kalorie behov, vil hjælpe dig til at slå mave bule; men, drikke en moderat mængde vin kan faktisk hjælpe dig med at skære ned din talje. Ifølge en 12,9-årig undersøgelse offentliggjort i JAMA Internal Medicine i 2011, normalvægtige kvinder, der forbruges lette til moderate mængder af alkohol (en til to drinks om dagen eller der drak ofte, men det havde færre end fem drikkevarer i en uge) havde en lavere risiko for at få vægt og lider af fedme end andre børn med normal vægt kvinder, der ikke drikker let til moderat mængder af alkohol.

Montering Vin i en Sund Kost

En sund, kalorie-kontrolleret kost kombineret med regelmæssig motion plan er en surefire måde at slanke din mave. Du kan passe drikke moderat -- defineret som en 5-ounce glas vin om dagen for kvinder og to for mænd-i et vægttab kost, så længe du ikke overskrider dit kalorieindhold mål for dagen. Arbejde med din læge eller en diætist til at regne ud hvor mange kalorier du skal indtage hver dag for at tabe sig. Så, holde et tidsskrift, og styr dit indtag, herunder enhver vin du drikker.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

ADVERT

Mest populære