Sund Kost >> Ernæring

Drikke Masser af Protein

Protein er et næringsstof, skal du indtager hver dag, for optimal sundhed. Din krop bruger det protein du spiser til at bevare din muskelmasse, støtte immunforsvaret, syntetisere hormoner og enzymer, reparere beskadiget væv og fremstilling af røde blodlegemer. Selvom du kan tage i masser af protein gennem fast føde, en travl livsstil eller sundhedsmæssige problemer, kan gøre den bekvemmelighed af protein drikke en attraktiv mulighed for at forøge din kost.

Baggrunden

Protein shakes, enten købes som et supplement eller fremstillet af høj-protein fødevarer såsom nonfat tør mælk, kan indeholde protein af høj kvalitet, der leverer dig med alle dine essentielle aminosyrer, protein byggesten, din krop er i stand til at fremstille. Protein kilder i kosttilskud kan indeholde mælk, soja eller æggehvider, og du kan købe dem, som er udarbejdet ryster eller som et pulver, du føjer til, juice, mælk eller vand til at foretage en on-the-go ryste. De kræver minimal forberedelse og er enkle at tage med til kontoret eller til gymnastik. Deres bekvemmelighed giver dig mulighed for at bo godt næret, uanset hvor du er. Protein drikkevarer, du gør dig råd til dig fleksibilitet til at optage andre sunde ingredienser, herunder hørfrø, peanut smør eller frisk frugt.

Trænings-og

Protein drikkevarer kan hjælpe dig med at nå og fastholde dine fitness mål. Dit protein behov varierer afhængigt af disse mål, og dit aktivitetsniveau, og herunder protein drikkevarer i din kost kan forenkle tracking, hvor meget af dette næringsstof du tager på hver dag. For eksempel, hvis du er en atlet forsøger at trimme kropsfedt, skal du forbruge på 0,8 til 0,9 gram dagligt protein for hvert pund du vejer, i henhold til sports ernæringsekspert Nancy Clark. Få nogle af dine proteiner fra protein drikkevarer, som kan hjælpe med at sikre, at du herunder tilstrækkeligt med protein for at opfylde dine behov, men ikke så meget, at de overskydende bliver til fedt butikker.

Sygdom

I tider med sygdom, drikke masser af protein kan spille en vigtig rolle i din opsving. For eksempel, beskæftiger sig med kræft, anoreksi eller AIDS kan øge dit protein behov er endnu render fast-food kilder til protein ubehagelige eller på anden måde vanskelige at spise, og protein drikkevarer tilbyder en nærende alternativ, der kan være lettere at forbruge. Disse drikke kan give ikke kun er af høj kvalitet protein, men også kalorier og potentielt vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer.

Bemærk

Selv om du kan bruge dit daglige behov for protein er strengt gennem protein drikkevarer, kan det være mere sundt at bruge dem som et supplement til, ikke en erstatning for din fast-food-protein indtag. Solid protein-rige fødevarer indeholder flere næringsstoffer, såsom jern og B-vitaminer, som kan mangle i protein drikkevarer, men at du har brug for optimal sundhed. Desuden drikke masser af protein kan føre dig til at tilføje mere protein i din kost, end du har brug for og kan få dig til at lagre den overskydende næringsstoffer som fedt på kroppen.

Om Forfatteren

En forfatter siden 1985, Jan Annigan er offentliggjort i "Plante-Fysiologi," "Proceedings of the National Academy of Sciences," "Journal of Biological Chemistry", og på forskellige hjemmesider. Hun har en sports medicine and human performance certifikat fra University of Washington, samt en Bachelor of Science i dyr videnskaber fra Purdue University.

Foto Credits

  • Friske Blåbær Kefir billede af Jaimie Duplass fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære