Sund Kost >> Andre

At drikke på en Kost

Oversigt

Du har begået en kost, og du tror, at det betyder, at du ikke alkohol, men det er ikke helt rigtigt. Mens det er rigtigt, at alkohol er kalorie-tætte, som indeholder 7 kalorier per gram, og blottet for næringsstoffer, hengive sig en lille smule ikke nødt til at smide din kost helt af sporet. Her får du den tynde på druk på en diæt: hvad skal man vælge, hvad der skal begrænse og undgå det helt.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

De Bedste Alkohol for Slankekure

Hvis du finde dig selv i situationer, hvor det er svært helt at afstå fra at indtage alkohol, kan du gøre bedre valg. Vælg en 80-bevis ånd, såsom vodka eller rom, og bland det med et nej kalorieindhold drikkevarer som seltzer vand. 1,5 ounce servering af spiritus indeholder omkring 96 kalorier. Tilføj en tvangsindløsning af frisk citrus juice for en lille smule smag. Hvis ånder ikke er dine ting, til den næste bedste valg er et glas vin, der enten rød eller hvid. En 5-ounce glas hvidvin indeholder 100 kalorier og rødvin indeholder 105 kalorier.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Drikken med det Laveste Kalorieindhold Tælle

Champagne slår konkurrenterne, når det kommer til drikkevarer med den laveste kalorieindhold tælle. En 4-ounce servering af champagne indeholder kun 90 kalorier. Hvis du ikke kan lide champagne, vodka og rom kommer ind på en andenplads, med 96 kalorier per 1.5-ounce servering. Til gengæld vodka eller rom i en cocktail uden at ændre kalorieindhold tælle, tilføje seltzer vand og saften fra en lime, eller hæld det over isen og sætte nogle kviste frisk mynte. Se dine størrelser, der serverer og ikke gå overbord.

George Doyle/Stockbyte/Getty Images

Kalorier i Øl

Alle øl er ikke skabt lige. Der er almindelig øl, lys øl og mørk øl. Der er aromatiseret øl, kalorielette øl og årstidens øl. Den nøjagtige mængde af kalorier, afhænger af typen af øl, samt den helt. I gennemsnit, en 12-ounce dåse almindelige øl indeholder 144 kalorier. En 12-ounce lys øl indeholder 108 kalorier. Mørk øl, som stouts, er mere kalorie-tætte og kan indeholde 220 kalorier per 12-ounce servering.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kalorier i Alkohol

Når du vælger den bedste spiritus, er opmærksomme på det bevis, som angiver, hvor meget alkohol, der faktisk er i spiritus. 1,5 ounce servering af 80-bevis spiritus indeholder 96 kalorier, der henviser til, at den samme servering af 90-bevis spiritus indeholder 110 kalorier. Som spiritus bliver stærkere, det også bliver mere kalorie-tætte. En servering af 100-bevis spiritus indeholder 124 kalorier.

Thomas Northcut/Photodisc/Getty Images

Den Carb Optælling af en Mojito

Mojitos er absolut ikke en kost-venligt drink. En traditionel 12-ounce mojito, lavet med rom, sukker, lime, mynte og soda vand, indeholder ca 220 kalorier. De fleste af disse kalorier kommer direkte fra kulhydrater. En mojito indeholder 35 gram kulhydrater. Du kan reducere kalorie og kulhydrat tæller i en mojito ved at reducere mængden af sukker du tilføje eller erstatte sukker med mere ernæringsmæssige sødestoffer, såsom honning, agave sirup eller stevia.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Den Carb Tæller i Champagne

Champagne er en praktisk drik valg, når du drikker på en diæt. En 4-ounce glas champagne indeholder 90 kalorier og 1,2 gram kulhydrater. Drikker kun en eller to glas og masser af vand, og du vil stadig være på rette spor med din kost. Undgå champagne med tilføjet sukkerholdige mixere, som mimosas og Bellinis.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Carb Tæller i en Margarita

Margaritas kan være store kost-mordere. Hvis du laver din egen 4-ounce margarita, du tager i cirka 275 kalorier og 16.5 gram kulhydrater. Margaritas ofte langt overstige en 4-ounce servering størrelse, især hvis du bestiller en drink på en restaurant. Restaurant margaritas kan være dobbelt størrelse af en traditionel servering, tilbyder 550 kalorier og 33 gram kulhydrater. Det kan være bedst at undgå at drikke margaritas, mens du er på en diæt.

Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images

Carb Tæller i Vin vs Carb Tæller i Vodka

Vin og vodka er også anstændigt valg, når det kommer til at drikke på en diæt. En 5-ounce servering af vin, der kun indeholder 4 gram kulhydrater og vodka er kulhydrat-gratis. Undgå at blande vodka med højt kalorieindhold, højt indhold af kulhydrat, mixere, såsom juice, sodavand eller tonic vand. Prøv i stedet vodka over isen med sodavand, vand og saften fra en frisk citron eller lime.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære