Sund Kost >> Ernæring

Ikke Drikke Kaffe Frigive Insulin?

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret 17 December 2018

Kaffe drikker udgør 54 procent af den voksne befolkning i Usa, med den gennemsnitlige og drikker forbrug om 3 kopper om dagen, ifølge Harvard Health Publikationer. Forskere har undersøgt de sundhedsmæssige konsekvenser af denne populære drik; men eksperter er uenige om og ' s-effekter på insulin og blodsukker.

Espresso Dose

Insulin niveauer ikke ændre sig, efter at have drukket en dobbelt servering, eller skudt, espresso kaffe i deltagerne i en undersøgelse offentliggjort i September 2012 i tidsskriftet "Metabolisme." En time efter indtagelse af enten koffeinholdig eller koffeinfri espresso, frivillige gennemgik en glukose tolerance test, som de forbruges 75 gram glukose og havde blod sukker niveauer, der måles med bestemte intervaller for de følgende to timer. Forskerne bemærkede, at der var heller ingen ændring i insulinfølsomhed i reaktion til, at enkelt dosis af dobbelt espresso.

Diabetes Risiko

Daglige og forbrug nedsætter risikoen for Type 2-diabetes, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Maj 2012 udgaven af journal "Aktuelle Diabetes Anmeldelser." Gennemgang af tidligere publicerede forskning fundet, at deltagere, der drak 4 til 6 kopper om dagen viste lavere priser af Type 2-diabetes end dem, der drak mindre end 2 kopper om dagen. Filtreret og koffeinfri kaffe tilbyder større fordele i forhold til kogt og koffeinholdige kaffe, bemærk forskere.

Enkelte Svar

Insulin niveauer ikke ændre i svar til enten koffeinholdig eller koffeinfri kaffe i en undersøgelse offentliggjort i November 2005 udgave af "Journal of Nutrition and Metabolism." Individuelle variationer i insulin stofskifte lavet en korrelation mellem kaffe forbrug og insulin niveauer svært at skelne, ifølge forskerne. Og forbruget af 5 kopper om dagen resulterede i lavere blodsukker to timer efter måltider, med både koffeinholdige og koffeinfri kaffe, der leverer ydelser, der angiver et stof i kaffe end koffein, som f.eks chlorogensyre, kan være ansvarlig for den beskyttende virkning på blodsukkeret. Men, drikke kaffe før et måltid nedsat glukosetolerance.

Koffein Effekter

At drikke koffeinholdige kaffe med måltider kan øge insulin sekretion, men fald insulin følsomhed, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Maj 2008 udgaven af "American Journal of Clinical Nutrition." Deltagere, der forbruges 5 milligram per kilogram kropsvægt af koffeinholdige kaffe for en time, før du spiser et måltid med et højt glykæmisk indeks -- består af fødevarer, at hæve blodsukkeret hurtigt, såsom forarbejdede kulhydrater, -- eller et lavt glykæmisk indeks måltid. Koffeinholdige kaffe, før et højt glykæmisk indeks måltid resulterede i 40 procent mere insulin sekretion end koffeinfri kaffe, før det samme måltid. Koffeinholdige kaffe forud for et lavt glykæmisk indeks måltid førte til, at 36 procent mere insulin sekretion end samme måltid spist efter indtagelse af koffeinfri kaffe. Forskerne konkluderede, at koffeinholdige kaffe kan fremme insulinresistens.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære