Sund Kost >> Ernæring

Ikke Drikke Medføre, at Din Glucose til at Være Høj?

Alkohol forstyrrer komplekse mekanismer, der er i balance din krop blod-glukose, også kendt som blod sukker niveau. Betydningen af dette indgreb afhænger af mange individuelle faktorer, herunder din ernæringsmæssige status og disposition til diabetes. Mens det kan synes ulogisk, alkohol, er mere tilbøjelige til at lavere end hæve blodsukkeret. Men metaboliske ændringer, der kan henføres til alkohol kan resultere i blod glukose ekstremer i hver ende, især blandt følsomme grupper som mennesker med diabetes, alkohol-og stofmisbrugere og kroniske alkoholikere.

Kulhydrater med Alkoholholdige Drikkevarer

Alkoholiske drikkevarer, der varierer i deres indhold af kulhydrat og simple sukkerarter. Frosne drinks og cocktails rangerer blandt de højeste kulhydrat-holdige drikkevarer. En typisk pina colada indeholder 32 gram kulhydrat, mens margaritas indeholder omkring 29 gram. En 12-ounce vin køligere vil netto du 30 gram, mens du kan pakke i 19 kulhydrater downing en shooter af amaretto sur. I teorien, høj-carb drikkevarer har større potentiale til at hæve blodsukkeret. Men at afgøre, hvordan disse carbs vil påvirke dit blodsukker er en smule mere kompliceret end at tælle sukker niveauer, som indtager alkohol udløser en række counterregulatory mekanismer i din krop.

Hypoglykæmi

Leveren spiller en rolle i både fordeling af alkohol og reguleringen af blodsukkeret. Selv en sund, velfungerende leveren kan ikke effektivt at jonglere med begge disse opgaver. For hver alkoholholdig drik, du optager, skal du give din leveren med ca 1 til 1 ½ timers arbejde bare for behandling af alkohol. I løbet af denne tid, din lever lægger ud at udføre de fleste regulering af blodsukker og frigiver glukose til blodbanen, placere du i risiko for lavt blodsukker, som modsætning til højt blodsukker, selv hvis du indtaget en høj-carb drink. I virkeligheden, at høj-carb drink kan forårsage din krop til at frigive insulin -- det hormon, der nedsætter blodsukkeret -- selvom de lever, er ikke klar til at opveje insulin effekt. Resultatet kan føre til endnu mere betydende hypoglykæmi.

Lav Før Høj

Mens en aften med at drikke, kan det resultere i hypoglykæmi på grund af alkohol ' s virkning på leveren, nogle forskere mener, at kroppen kan vokse kraftigt i højt blodsukker, som lever spark tilbage til arbejdet, og kroppen frigiver anti-insulin hormoner til at modvirke hypoglykæmi. Dette fænomen, kaldet Somogyi virkning, kan være mest udbredt blandt mennesker med diabetes. Der er imidlertid uenighed i det videnskabelige samfund om, hvorvidt Somogyi effekt er endda en rigtig syndrom, efter et 2012-artikel i "Diabetes Prognose" magasin.

Alkoholmisbrug

Selvom alkohol kan forårsage hypoglykæmi på kort sigt, kronisk drikke kan føre til forhøjet blodsukker. Dette sker fordi, over tid, alkohol kan mindske din krops evne til at reagere korrekt på insulin. Denne effekt opstår ikke kun hos personer med bekræftet, alkoholisme, men også blandt raske individer, som er storforbrugere. Ifølge det Nationale Institut for alkoholmisbrug og Alkoholisme, mellem 45 og 70 procent af folk med alkoholisk leversygdom er enten diabetes eller glucose intolerante-hvilket betyder, at de er sandsynligvis på vej mod fuld-blæst-diabetes.

Om Forfatteren

Christine McKnelly er en forfatter og registreret diætist, der arbejder som hendes tilstand er koordinator for guvernørens Råd om Fitness. Hendes skriftligt har optrådt i en lang række publikationer, herunder "Encyclopedia of Arkansas Historie og Kultur," "Arkansas Demokrat-Tidende" og "mandag Undslipper" online travel magazine. I 2011, hendes fortælling essay, "Skulle Have Gået Til Annandale" placeret blandt de 10 finalister i Spring Lokale ' s internationale rejser skrivekonkurrence.

Foto Credits

  • Comstock/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære