Sund Kost >> Kost

Hvad at Drikke til Morgenmad

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Spise en sund morgenmad understøtter vægttab og hjælper dig med at opretholde en sund vægt. I henhold til MayoClinic.com morgenmad kan reducere mængden af sult du opleve i løbet af dagen, hjælpe dig til at spise mindre. Det giver dig også mere energi og gør dig mere tilbøjelig til at vælge sunde fødevarer til din efterfølgende måltider. At vælge den rigtige drik for at vaske din morgenmad ned med, er lige så vigtigt som at have sund mad på din tallerken.

Mælk

Morgenmad standby, mælk, er normalt en sund morgenmad drink. Stick med en 8-ounce servering af enten skimme eller soja mælk til at holde din morgenmad, lav-kalorie-og fedtfattig. Et glas af berigede skummetmælk har omkring 80 kalorier, 8 gram protein, 0,2 gram fedt og 30 procent af det anbefalede daglige indtagelse af calcium. Hvis du foretrækker soja mælk, du får ca 95 kalorier, 7 gram protein, 4 gram fedt og 28 procent af din daglige indtagelse af calcium. Hvis du ikke nyder almindelig mælk, chokolade, soja mælk er også en sund valg.

Vand

Mens vandet ikke er fyldt med smag eller næringsstoffer, og det er svært at slå, som en sund drik. Staying hydreret med mindst 64 ounce vand om dagen vil holde din krop fyldt med energi og fungerer korrekt. Drikkevand kan også bidrage til at mindske smerter i led og muskler. Som en bonus, vandet er helt kalorie-fri. At drikke et glas vand både under og efter morgenmaden vil hjælpe med at fylde din mave, og holde dig fuldt ud for de næste par timer.

Kaffe og Te

Få nogle koffein med kaffe eller te giver kroppen en energi boost til at starte dagen på. På trods af koffein er dårligt omdømme, er det ikke usundt i moderate mængder. Hvis du holder dit indtag af koffein under 500 milligram om dagen, i henhold til MayoClinic.com er du ikke drikker for meget kaffe eller te. En 8-ounce kop brygget kaffe har mellem 95 og 200 milligram koffein og en lige-størrelse kop grøn te har mellem 24 og 40 milligram koffein. Hvis du ikke tilføjer sødestoffer eller creamers, kaffe og te er ubetydelige mængder af kalorier og fedt.

Smoothie

En morgenmad smoothie byder på fugt og næringsstoffer i en praktisk måltid. Friske eller frosne frugter give vitaminer og naturlige sødme. Skimme mælk, sojamælk eller fedt-fri yoghurt tilføjer protein, uden overskydende fedt. Til smoothies brug frisk frugt, is tykkere konsistens og tilføjer et ekstra element af hydrering. Et scoop af knust hørfrø gør smoothie mere fylde ved at tilføje fiber. Hørfrø giver også din smoothie et boost af hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer.

En portion er typisk for en 12-ounce smoothie. I en smoothie lavet af usødet frosne jordbær, fedtfattig yoghurt og knust hørfrø, du drikker 185 kalorier, 6 gram protein, 5 gram af umættede fedt, 8 gram fiber og 17 procent af den anbefalede daglige indtagelse af calcium.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære